
Receptai
Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis
Publikuota:

Troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis
Tai vienas patiekalų, kurį labai mėgsta mano vyras. Mėgstu ir aš, bet sau gaminčiau be dešrelių. Tikrai dažnai valgau vegetariškai, tiesog dėl to, kad man kartais mėsos visai nesinori, bet mes čia ne apie tai. Prieš gamindama šį patiekalą visada nuplaunu ar pamirkau kopūstus, kad nebūtų labai rūgštūs, nes esu gyvenime turėjusi ir kuriozų gaminant šį patiekalą. Iš esmės viskas labai paprasta, prireiks tik giliis keptuvės ir kantrybės!
Ingredientai
- 500 g Rauginti kopūstai
- 500 g Bulvės
- 4 vnt. Didelės dešrelės
- 1 vnt. Svogūnai
- 1 vnt. Paprika
- 3 v.š. Pomidorų padažas
- 1 a.š. Ciberžolė - malta
- 1 v.š. Cukrus
- 400 ml Vištienos sultinys
- 1 a.š. Krapai - džiovinti
- Kmynai - šiek tiek
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
- 1 vnt. Lauro lapas
- 1 skiltelė Česnakai
- Augalinis aliejus - kepimui
Paruošimas
- Pirmiausia užsimerkite arba gerai praplaukite kopūstus. Nuskuskite bulves, supjaustykite jas nedideliais kvadratukais. Susmulkinkite svogūną, papriką, česnaką. Dešreles galite irgi supjaustyti smulkiau.
- Gilioje keptuvėje pirmiausia apkepkite dešreles. Kai paskrus atidėkite į šoną. Tada pakepkite bulves kol apskrus, išiimkite ir atidėkite. Bulves gardinu druska, krapais, pipirais ir šiektiek ciberžolės.
- Keptuvėje pakepinkite svogūnus, česnaką ir paprikas jas pagardinu druska, pipirais, kmynais. Atidėkite trumpam į šoną.
- Tada keptuvėje 5 minutes pakepinkite kopūstus.
- Kol kopūstai kepa pasiruoškite sultinį. Sudėkite bulves, kitas daržoves ir dešreles. Užpilkite sultiniu, įdėkite lauro lapą, cukrų, pomidorų padažą, pipirus, kmynus, krapus. Ir uždengę dangtį troškinkite kol sultinys susigers.
- Prieš patiekdami pabarstykite krapais. Skanaus!

Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
