Mus rasite
Vištienos mišrainės receptas su pelėsiniu sūriu
Vištienos mišrainės receptas su pelėsiniu sūriu @būvis.lt

Receptai

Vištienos mišrainė su pelėsiniu sūriu

Receptą buvau nusirašiusi iš „Darbštuolė. Kūčių ir Kalėdų vaišės″ žurnalo. Salotos labai skanios, patiks mėgstantiems pikantišką skonį.

Vištienos mišrainės receptas su pelėsiniu sūriu

Vištienos mišrainė su pelėsiniu sūriu

Karolina Puodžiūtė
Jei esate mėlynojo pelėsinio sūrio, tokių kaip Gorgonzola, Roquefort, Dor Blue, gerbėjas, jums tikrai patiks šios salotos!
2 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Bendras laikas 25 minutes

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Visus produktus supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Riešutus truputį pasmulkinkite.
  • Kadangi aš mango neturėjau, tai jį pakeičiau konservuotais ananasų gabaliukais.
  • Jogurtą paskaninau 2 v.š. konservuotų ananasų sultimis.
  • Druskos nebėriau, nes jos užtenka nuo vištienos ir pelėsinio sūrio.

Pastabos

Pelėsinį sūrį naudoju Vilkyškių „Memel blue“ man jis pats skaniausias, bet jūs naudokite, kurį mėgstate.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
2 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų