Mus rasite
Avinžirnių salotos su pomidorais, paprikomis, agurkais ir kietuoju sūriu
Avinžirnių salotos su pomidorais

Receptai

Avinžirnių salotos su pomidorais, paprikomis, agurkais ir kietuoju sūriu

Šios spalvingos ir gaivios salotos – puikus pasirinkimas ieškantiems lengvo, sveiko ir skanaus patiekalo. Derinant traškias daržoves, avinžirnius ir aromatingus prieskonius, salotos tampa sotčios, bet kartu ir lengvas užkandis ar garnyras. Subalansuotas citrinų ir alyvuogių aliejaus padažas suteikia papildomo šviežumo. Tinka tiek kasdienai, tiek šventiniam stalui!

Avinžirnių salotos su pomidorais, paprikomis, agurkais ir kietuoju sūriu

Avinžirnių salotos su pomidorais, paprikomis, agurkais ir kietuoju sūriu

Karolina Puodžiūtė
Norintiems į savo mitybą įtraukti daugiau spalvų ir gaivumo, rekomenduojame išbandyti avinžirnių salotas su pomidorais, paprikomis, agurkais ir kietuoju sūriu.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Bendras laikas 15 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Susmulkinkite daržoves, sudėkite paruoštus avinžirnius, kalendrą.
  • Viską pagardinkite prieskoniais, citrinos sultimis, aliejumi ir išmaišykite.
  • Paruoštas salotas papuoškite kietuoju sūriu. Skanaus!
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar galiu naudoti konservuotus avinžirnius? Taip, konservuoti avinžirniai puikiai tinka. Prieš naudojant, juos nuplaukite šaltu vandeniu, kad pašalintumėte perteklinį sūrimą.
  • Kuo galima pakeisti „Pepperoncini“ pipirus? Jei jų neturite, galite naudoti smulkiai pjaustytus aitrius pipirus arba tiesiog praleisti, jei nemėgstate aštrumo.
  • Ar būtina naudoti kietąjį sūrį? Ne, sūrį galite praleisti, jei norite veganiško varianto, arba pakeisti feta, kuri suteiks kitokį skonį.
  • Kokias dar žoleles galima pridėti? Be baziliko, kalendros ir raudonėlio, puikiai tiks petražolės, krapai ar švieži mėtų lapeliai.
  • Kiek laiko salotas galima laikyti? Šios salotos geriausiai tinka šviežios, tačiau galite laikyti jas šaldytuve iki 1 dienos. Prieš patiekiant, patariama dar kartą permaišyti ir, jei reikia, papildyti padažu.
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų