Mus rasite
Guliašas iš vištienos širdelių
Guliašas iš vištienos širdelių

Receptai

Vištienos širdelių guliašas keptuvėje

Kuo šis patiekalas man patinka:

  1. Maistingas – vištienos širdelės yra puikus baltymų ir geležies šaltinis.
  2. Aromatingas – prieskoniai, tokie kaip ciberžolė ir čiobreliai, suteikia patiekalui išraiškingą skonį.
  3. Ekonomiškas – subproduktai yra pigesni už įprastą mėsą, tačiau iš jų galima paruošti itin skanius patiekalus.
  4. Lengvai pritaikomas – galima papildyti daržovėmis arba eksperimentuoti su prieskoniais.
  5. Tirštas padažas – guliašą lengva derinti su bulvėmis, virtais ryžiais ar makaronais.
Guliašas iš vištienos širdelių

Vištienos širdelių guliašas keptuvėje

Karolina Puodžiūtė
Širdelių guliašas – tai sotus, aromatingas ir lengvai paruošiamas patiekalas, kuris puikiai tinka pietums ar vakarienei. Ciberžolės ir čiobrelių dėka širdelės įgauna ypatingą skonį, o tirštas padažas suteikia patiekalui malonaus švelnumo. Tai puikus būdas skaniai ir naudingai panaudoti vištienos subproduktus!
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Virimo laikas 1 hour
Bendras laikas 1 hour 20 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir kepkite, kol suminkštės.
  • Pašalinkite riebalus ir kraujagysles nuo širdelių. Sudėkite jas į keptuvę prie svogūnų ir kepkite, kol išsiskirs skystis.
  • Morką supjaustykite mažais gabaliukais ir sudėkite į keptuvę. Įberkite lauro lapą, druską, pipirus, ciberžolę ir čiobrelius. Maišydami kepkite dar 5 minutes.
  • Sudėkite pomidorų pastą ir supilkite pusę vandens. Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių.
  • Likusį vandenį sumaišykite su miltais, kad neliktų gumulėlių, ir supilkite į keptuvę.
  • Guliašą troškinkite dar 10 minučių be dangčio, kol padažas sutirštės. Prieš patiekiant galima pabarstyti šviežiomis žolelėmis.

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar būtina valyti vištienos širdeles? Taip, rekomenduojama pašalinti riebalus ir kraujagysles, kad patiekalas būtų skanesnis.
  • Ar galima naudoti kitus prieskonius? Taip, galite eksperimentuoti su česnakais, paprika ar bazilikais pagal savo skonį.
  • Ką daryti, jei padažas per tirštas? Įpilkite šiek tiek vandens arba sultinio ir dar šiek tiek pakaitinkite.
  • Ar galima šį guliašą laikyti šaldytuve? Žinoma, šaldytuve jis išsilaiko net iki 3 dienų, o pašildytas tampa dar skanesnis.
  • Koks garnyras geriausiai tinka prie šio patiekalo? Puikiai dera su bulvių koše, ryžiais ar virtais makaronais.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Taip pat pasigaminkite:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų