
Receptai
Makaronai su baravykais
Publikuota:
Šiandien gaminau sotų patiekalą, kuris kvepia vasara – makaronai su baravykais. Šviežių baravykų skonio ir kvapo niekas nepakeis. Kai prasideda jų sezonas, norisi atsivalgyti už visus metus. Žinoma, baravykus galima konservuoti, džiovinti žiemai, bet šviežūs yra tobuliausi. Baravykus mėgstu pačius vienus, su virtomis bulvėmis, daržovėmis, tiesiog duona ar makaronais…

Makaronai su baravykais grietinėlės padaže
Makaronai su baravykais grietinėlės padaže – sotus ir kaloringas patiekalas. Todėl gerai pagalvokite apie porcijos dydį. Patiekalui rinkitės makaronų formą pagal nuotaiką, man skaniausia – su spageti tipo makaronais.
Ingredientai
- Makaronai - naudojau spageti
- 1 sauja Baravykai - ar kitų grybų
- ½ vnt. Svogūnai
- 70 ml Grietinėlė
- Sviestas - kepimui
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Paruošimas
- Makaronus išvirkite taip, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakelio.
- Svieste lengvai apkepkite smulkiai pjaustytą svogūną.
- Kepkite kąsneliais smulkintus baravykus.
- Sudėkite virtus makaronus.
- Įpilkite grietinėlės ir pakaitinkite lengvai maišydami, kol sutirštės.

Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!
Rekomenduojame pasigaminti:
