Šiandien gaminau sotų patiekalą, kuris kvepia vasara – makaronai su baravykais. Šviežių baravykų skonio ir kvapo niekas nepakeis. Kai prasideda jų sezonas, norisi atsivalgyti už visus metus. Žinoma, baravykus galima konservuoti, džiovinti žiemai, bet šviežūs yra tobuliausi. Baravykus mėgstu pačius vienus, su virtomis bulvėmis, daržovėmis, tiesiog duona ar makaronais…

Makaronai su baravykais grietinėlės padaže

5G neriboti GB Lietuvoje
Puikus pasiūlymas tau - Neriboti pokalbiai + neribotos SMS + 5G neriboti GB LT + 20 GB ES + 1000 min. ES + 1000 SMS ES
TIK už 11.5€
Ingredientai
- Makaronai - naudojau spageti
- 1 sauja Baravykai - ar kitų grybų
- ½ vnt. Svogūnai
- 70 ml Grietinėlė
- Sviestas - kepimui
- Druska - pagal skonį
- Juodieji pipirai - pagal skonį
Paruošimas
- Makaronus išvirkite taip, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakelio.
- Svieste lengvai apkepkite smulkiai pjaustytą svogūną.
- Kepkite kąsneliais smulkintus baravykus.
- Sudėkite virtus makaronus.
- Įpilkite grietinėlės ir pakaitinkite lengvai maišydami, kol sutirštės.
5G neriboti GB Lietuvoje
Puikus pasiūlymas tau - Neriboti pokalbiai + neribotos SMS + 5G neriboti GB LT + 20 GB ES + 1000 min. ES + 1000 SMS ES
TIK už 11.5€
