Mus rasite
Marinuoti agurkai žiemai be kaitinimo
Marinuoti agurkai be jokio kaitinimo

Receptai

Marinuoti agurkai žiemai be kaitinimo

 

Marinuoti agurkai žiemai be kaitinimo

Karolina Puodžiūtė
Šiandien – marinuoti agurkai, kuriuos jau gaminu ketvirtus metus išeilės. Viskas labai paprasta ir be jokio kaitinimo.
Šis receptas išsiskiria paprastumu: nereikia vargti su verdančiu vandeniu, pilant jį pirmyn ir atgal. Agurkai gaunasi skanūs, kiekvieną sezoną stengiuosi paruošti kuo daugiau.
4.50 | 2 įvertinimai
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 10 minutes
Papildomas laikas10 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Pirmiausia agurkus dviems valandoms pamerkiu į vandenį. Tada supjaustau stambiais gabalėliais, pašalinus galiukus. Mažus agurkus perpjaunu per pusę.
  • Paimu didelį dubenį, dedu ant ugnies, įpilu tris litrus vandens. Dedu šešis šaukštus rupios akmens druskos, 400 gramų cukraus, du arbatinius šaukštelius garstyčių sėklų ir tris lauro lapus.
  • Kai tik vanduo užvirs, supilu 360 ​​mililitrų 9% acto ir vėl užvirinu marinatą.
  • Tada atsargiai sudedu agurkus į verdantį marinatą. Pamaišau juos keletą minučių, kol agurkai pakeis spalvą.
  • Kai tik agurkai pabala, paverdu dar tris minutes ir nukeliu nuo ugnies.
  • Paruoštus agurkus dedu į sterilizuotus stiklainius ir iki viršaus užpilu marinatu.
  • Stiklainius uždarau švariais dangteliais, užsuku ir apverčiu. Apvynioju antklode ir palieku, kol visiškai atvės.
  • Taip paruoštus agurkus laikau kambario temperatūroje.
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Spustelėkite norėdami komentuoti
4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų