Mus rasite
Bulvių troškinys su dešrelėmis
Bulvių troškinys su dešrelėmis @receptu_kolekcioniere

Receptai

Sotus bulvių ir dešrelių troškinys

 

Bulvių troškinys su dešrelėmis

Sotus bulvių ir dešrelių troškinys

Karolina Puodžiūtė
Šis troškinys – tikras gelbėtojas užimtoms dienoms. Jis paruošiamas greitai, yra sotus ir labai skanus! Minkštos bulvės, sultingos dešrelės ir kreminis pomidorų-grietinės padažas – viskas vienoje keptuvėje. Puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei, o ingredientus greičiausiai jau turite savo virtuvėje.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 30 minutes
Bendras laikas 45 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Bulves nuskusti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir pavirti apie 15 minučių.
  • Tuo tarpu keptuvėje pakepinti smulkintus svogūną ir česnakus, sudėti žirnelius, miltus, pomidorų pastos ir dar šiek tiek pakepinti.
  • Maišant supilti sultinį, įdėti grietinės ir taip paruošti vienalytį pasažą.
  • Tuomet sudėti pjaustytas dešreles ir virtas bulves, viską dar šiek tiek pakaitinti, kol sušils dešrelės.
  • Patiekti su smulkintais žalumynais.
    Paprasta, greita ir labai skanu 🙂
    Bulvių troškinys su dešrelėmis
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar galiu naudoti kitokias dešreles? Taip, galite rinktis vištienos, kalakutienos ar net rūkytas dešreles, tačiau jų skonis gali šiek tiek pakeisti patiekalo charakterį.
  • Kuo galima pakeisti pomidorų padažą? Vietoje pomidorų padažo galite naudoti pomidorų tyrę ar net smulkintus konservuotus pomidorus, tačiau tekstūra gali būti mažiau tiršta.
  • Ar būtina naudoti grietinę? Jei neturite grietinės, ją galima pakeisti graikišku jogurtu, tačiau įmaišykite jį tik troškiniui atvėsus, kad nesutrauktų.
  • Ar galima naudoti šviežius žirnelius vietoje šaldytų? Žinoma, švieži žirneliai taip pat puikiai tiks, tačiau jie gali reikalauti kiek ilgesnio paruošimo laiko.
  • Kaip troškinį laikyti ir pašildyti? Troškinį galite laikyti šaldytuve iki 2 dienų. Prieš pašildant, įpilkite truputį vandens ar sultinio, kad padažas atgautų savo kreminę konsistenciją.
mitybos planai
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų