Mus rasite
Traški, aštri jautiena Azijos stiliumi
Azijietiška traški ir aštri jautiena @skaniai.ir.lengvai

Receptai

Traški, aštri jautiena Azijos stiliumi

 

Azijietiška traški ir aštri jautiena

Traški, aštri jautiena Azijos stiliumi

skaniai.ir.lengvai
Na ištikimi azijos virtuvės gerbėjai, iškart atpažins kas čia per patiekalas! Traški, burnoje tirpstanti jautiena, saldžiame, kontrastingame su šiektiek aštrumo padaže yra daugelio mėgstama. Bet ar bandėte pasigaminti namuose?
Žinau, viskas atrodo gan sudėtinga, kad reikės daug ingridientų - bet tai netiesa. Svarbiausia turėti sojos ir ryžių acto, šie du padažai yra svarbiausi Azijos virtuvėje, turint juos - galima pagaminti daug skirtingų patiekalų. Kviečiu ir jus pakeliauti skoniais ir nebesisakyti maisto į namus!
Būk pirmas įvertinęs.
Reklama
Paruošimo laikas 15 minutes
Gaminimo laikas 35 minutes
Papildomas laikas10 minutes
Bendras laikas 1 hour
Porcijos 4 asmenims
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Jautieną supjaustykite pailgais, plonais pagaliukais. Prieskonių nereikia - skonį įgaus nuo padažo. Bet jei gaminate UK paieškokite Chinese Five spices prieskonių - kas mėgstate, nes čia labai tiks. Aš šių prieskonių nemėgstu tai nenaudoju kai gaminu tik sau, bet orginaliai jie privalomi šiame recepte.
    Jautieną apvoliokite kukurūzų krakmole. Kad kiekvienas gabalėlis tobulai pasidengtų. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su šiektiek daugiau aliejaus, lol apskrus iabiejų pusių. Jautieną atidėkite į šoną.
  • Papriką supjaustykite kvadratėliais, taippat smulkiai susmulkinkite svogūną, česnakus, čili pipirus ir svogūno laiškus.
  • Pirmiausia sumaišykite visus padažo ingridientus, soja, ryžių actą, sweet chilli, pomidorų padažą. Atidėkiteį šoną. Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite paprikas, svogūną, čili, česnaką kol pakeis spalvą - ilgai kepti nereikia, nesinori , kad svogūnai pradėdų juoduoti. Sudėkite jautieną , svogūno laiškus ( šiektiek pasilikite pabarstyti veliau ) ir supilkite išmaišytą padažą. Pakepkite vis maišydami apie 2-3 minutes, kol padažas pradės tirštėti. Nuiimkite nuo kaitros, pabarstykite svogūnu laiškais ir patiekite su virtais ryžiais. Skanaus!
    Azijietiška traški ir aštri jautiena
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Tasty & Easy | Lengvi, daug laiko nereikalaujantys receptai. Maisto apžvalgos.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Maršrutas “Palūksčiai”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Palūksčiai”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Sūduvos keliais”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Sūduvos keliais”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Vilnia”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Vilnia”

autorius 2024-01-29
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų