Mus rasite
Žalių pomidorų ir obuolių čatnis
Žalių pomidorų ir obuolių čatnio receptas @būvis.lt

Receptai

Žalių pomidorų ir obuolių čatnis

Kurią čia dieną paskambinau draugei ir paprašiau paskinti jos anytos šiltnamyje žalių pomidorų kilogramą. Ji sutiko. Praėjo pora dienų.

Draugė skambina:

Norėjau pasitikslinti tau reikia žalios rūšies pomidorų ar tiesiog neprinokusių pomidorų?

Čia dabar jau aš susimąsčiau:

Ar būna tokių, žaliųjų, pomidorų?.

Žalių pomidorų ir obuolių čatnio receptas

Žalių pomidorų ir obuolių čatnis

Karolina Puodžiūtė
Aišku, galėčiau imti ir pasiknisti internete , atsakymą surasčiau greitai. Bet ar visada reikia tokio lengvo atsakymo? Aš geriau palauksiu ir gal kada nors jis pats prieš mano akis iššoks. Arba pasakysiu taip: aš geriau palaužysiu galvą ties šiuo klausimu, nei ties daug sudėtingesniais. Pavyzdžiui, ar tikrai bus pasaulio pabaiga ir kada?
5 | 1 įvertinimas
Reklama
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 45 minutes
Papildomas laikas15 minutes
Bendras laikas 1 hour 20 minutes
Porcijos 8 asmenims

Įrankiai

Puodas
Stiklainiai
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Paruoškime pomidorų ir obuolių čatnį žiemai.
    Žalių pomidorų ir obuolių čatnio receptas
  • Pomidorus ir obuolius supjaustome nemažais gabaliukais.
  • Čili (be sėklų) sukarpom labai smulkiai, svogūną bei apelsino žievelę  irgi susmulkinam.
  • Imbiero cukatus sukapojame kuo mažesniais gabaliukais. Viską dedam į didoką puodą. Jei atrodo, kad skysčio per mažai, galim įpilti 100 – 200 ml vandens.
  • Užverdam. Sumažiname ugnį, kad viskas tik lėtai burbuliuotų.
  • Retsykiais pamaišydami verdam 45 minutes, kol masė pasidarys panaši į tirštą džemą.
  • Ataušiname, supilstome į sterilius stiklainiukus.
    Pomidorų ir obuolių čatnis paruoštas
Reklama

Pastabos

Tinka prie mėsos ar tiesiog ant juodos duonos riekės. Receptas rastas pas nuostabųjį Deividą Lebovitzą.
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Maršrutas “Palūksčiai”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Palūksčiai”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Sūduvos keliais”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Sūduvos keliais”

autorius 2024-01-29
Maršrutas “Vilnia”

Apie Lietuvą

Maršrutas “Vilnia”

autorius 2024-01-29
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų