Mus rasite
Paruošti lietiniai be kiaušinių su pienu
Paruošti lietiniai be kiaušinių su pienu

Receptai

Blynai be kiaušinių su pienu – skaniausi tiesiai iš keptuvės

Kodėl verta išbandyti šį receptą?

  • Tinka tiems, kurie nevartoja kiaušinių – puiki alternatyva įprastiems blynams.
  • Lengva paruošti – vos keli paprasti ingredientai.
  • Ekonomiškas – nereikia daug produktų, o skonis puikus!
  • Minkšti ir elastingi – puikiai tinka tiek su saldžiais, tiek su sūriais priedais.
Paruošti lietiniai be kiaušinių su pienu

Blynai be kiaušinių su pienu - skaniausi tiesiai iš keptuvės

Karolina Puodžiūtė
Šie blynai be kiaušinių – puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško lengvo, purių blynų recepto. Jie išlieka minkšti ir elastingi, o subtilus vanilės aromatas suteikia ypatingą skonį. Puikiai tinka pusryčiams, užkandžiui ar net desertui su uogiene ar medumi.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 5 minutes
Virimo laikas 15 minutes
Papildomas laikas20 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Kategorija Blynai
Porcijos 8 vienetai
Alergenai
Glitimo turintys javai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

Paruoškite tešlą:

  • Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską ir vaniliną.
  • Po truputį pilkite pieną, nuolat maišydami, kad neliktų gumulėlių.
  • Įmaišykite augalinį aliejų ir palikite tešlą pastovėti 20 minučių.

Kepkite blynus:

  • Keptuvę gerai įkaitinkite ir patepkite aliejumi.
  • Supilkite nedidelį samtelį tešlos ir tolygiai paskirstykite keptuvėje.
  • Kepkite ant vidutinės kaitros iki auksinės spalvos iš abiejų pusių.
  • Kartkartėmis keptuvę vėl patepkite aliejumi, kad blynai nepriliptų.

Patiekite:

  • Skanauti galima su medumi, uogiene, vaisiais ar net grietine.

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar galima naudoti augalinį pieną? Taip, puikiai tinka migdolų, avižų ar sojų pienas.
  • Kodėl reikia palikti tešlą pastovėti? Taip miltai geriau sugeria skystį, o blynai tampa elastingesni.
  • Ką daryti, jei tešla per tiršta? Įpilkite šiek tiek papildomo pieno ir išmaišykite.
  • Ar galima blynus laikyti kitai dienai? Taip, laikykite šaldytuve iki 2 dienų, prieš valgant pašildykite keptuvėje.
  • Kaip padaryti blynus dar puresnius? Galite įdėti ½ a.š. kepimo miltelių arba truputį gazuoto mineralinio vandens.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Taip pat išsikepkite:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų