Žuvis alaus tešlojeKarolina Puodžiūtė2024-11-1800 Šis receptas – tai paprastas ir efektingas būdas paruošti traškią žuvį, naudojant alaus tešlą. Alus ne tik suteikia subtilaus skonio,…
Aluje troškinta kiaulienos šoninė su bulvių košeKarolina Puodžiūtė2024-09-1700 Troškinimo procesas užtikrina, kad kiaulienos šoninė būtų sultinga, o bulvių košė suteikia švelnumo. Alus ne tik suteikia mėsai sodraus skonio,…
Karka troškinta alujeKviečiu į virtuvę2024-03-2300 Toks rimtas ir ūkiškas receptas. Gal kaip tik tokio dairotės Velykų pietums? Mūsų šeimoje Velykų pusryčiai prasideda margučių daužymu, paskui…
Žuvis su bulvytėmis ir trintais žirniaisKarolina Puodžiūtė2023-10-1500 Ant stalo taip pat turi būti traškių saldžių marinuotų agurkėlių bei marinuotų svogūnų (jei šalia nėra jūsų antrosios pusės!). Tinka ir marinuotos…