Mus rasite
Kiauliena grietinės padaže
Paruošta kiauliena grietinės padaže

Receptai

Kiauliena grietinės padaže

Kuo šis receptas geras?

  1. Greitai pagaminama: paruošti trunka vos 30 minučių.
  2. Subalansuota: kiauliena – puikus baltymų šaltinis, o daržovės papildo patiekalą vitaminais.
  3. Universalu: patiekalą galima derinti su įvairiais garnyrais – virtomis bulvėmis, ryžiais ar makaronais.
  4. Ekonomiška: paprasti ingredientai ir minimalus pastangų kiekis.
  5. Tinka skirtingiems skoniams: galite lengvai reguliuoti prieskonių kiekį pagal savo pageidavimus.
Paruošta kiauliena grietinės padaže

Kiauliena grietinės padaže

Karolina Puodžiūtė
Kai norisi kažko paprasto, bet nepaprastai skanaus, šis receptas yra puikus pasirinkimas! Minkšta kiauliena, gardinta švelnia grietine ir prieskoniais, dera su sultingomis daržovėmis. Tobulai tinka šeimos vakarienei ar jaukiam savaitgalio pietų stalui.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 30 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite svogūnus su morkomis, kol suminkštės. Kepimo metu pagardinkite druska.
  • Išimkite daržoves iš keptuvės ir atidėkite į šalį.
  • Toje pačioje keptuvėje apkepkite kiaulienos gabalėlius, kol jie gražiai apskrus. Nepamirškite įberti druskos.
  • Į keptuvę grąžinkite daržoves.
  • Įpilkite grietinės, ažikos ir šlakelį vandens.
  • Viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies 4–5 minutes.
  • Patiekite mėsą su mėgstamu garnyru, pabarstykite šviežiais žalumynais. Skanaus!
    Paruošta kiauliena grietinės padaže
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ką naudoti vietoje ažikos? Galite naudoti aštrų pomidorų padažą arba paprikos pastą.
  2. Ar galima naudoti kitokią mėsą? Taip, galite išbandyti vištieną ar jautieną, tačiau pritaikykite troškinimo laiką.
  3. Ar galima grietinę pakeisti? Taip, ją galite keisti natūraliu jogurtu ar grietinėle.
  4. Kaip kontroliuoti ažikos aštrumą? Pradėkite nuo mažesnio kiekio ir pridėkite daugiau pagal skonį.
  5. Kokį garnyrą rinktis? Puikiai tinka bulvių košė, ryžiai arba makaronai.

Maistingumas

Porcija: 100gKalorijos: 210kcalAngliavandeniai: 6gBaltymai: 14gRiebalai: 14g
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Daugiau kiaulienos:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų