Mus rasite
Paruošti lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
Paruošti lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

Receptai

Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

Kuo šis receptas geras?

  1. Greitas paruošimas: nereikia daug laiko ar sudėtingų ingredientų.
  2. Universalus: tinka įvairioms progoms.
  3. Subalansuotas skonis: gaivumas iš krapų, švelnumas sūrio dėka suteikia ypatingą skonį.
  4. Ekonomiškas: naudojami lengvai prieinami produktai.
  5. Patrauklus pateikimas: patiekus supjaustytą, suktinukas atrodo itin estetiškai.
Paruošti lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis

Karolina Puodžiūtė
Šis lavašo suktinukas su krabų lazdelėmis – tai klasikinis užkandis, kuris puikiai papildo šventinį stalą. Lengvas, gardus ir neįtikėtinai greitai paruošiamas, tad jis patiks tiek vaikams, tiek suaugusiesiems. Šis užkandis idealiai tinka tiek vakarienei, tiek piknikui ar tiesiog greitam užkandžiui.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 15 minutes
Bendras laikas 15 minutes
Porcijos 6 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai
Kiaušiniai
Pienas
Reklama

Ingredientai:
  

Paruošimas:
 

Paruošimas:

  • Krabų lazdeles, virtus kiaušinius ir kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
  • Krapus smulkiai sukapokite.
  • Sumaišykite majonezą su smulkintu česnaku – tai bus patepimui.

Sluoksniavimas:

  • 1 sluoksnis: lavašas, plonas majonezo sluoksnis, krabų lazdelės, krapai.
  • 2 sluoksnis: lavašas, tepamas sūris, tarkuoti kiaušiniai.
  • 3 sluoksnis: lavašas, majonezas, tarkuotas kietasis sūris, šiek tiek druskos.

Formavimas:

  • Susukite lavašą į tvirtą suktinuką, suvyniokite į maistinę plėvelę arba foliją.
  • Palikite šaldytuve mažiausiai keturioms valandoms, kad skoniai susigertų.

Patiekimas:

  • Suktinuką supjaustykite griežinėliais ir gražiai išdėliokite ant lėkštės.

Video

YouTube player
Reklama

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima naudoti kitokį lavašą? Taip, galima naudoti pilno grūdo ar be glitimo.
  2. Kuo pakeisti krabų lazdeles? Jei nenorite naudoti krabų lazdelių, galite rinktis rūkytą vištieną ar tuną.
  3. Ar galima majonezą pakeisti kitu produktu? Žinoma, vietoje majonezo galite naudoti graikišką jogurtą ar grietinę.
  4. Ar būtina palikti šaldytuve 4 valandoms? Taip, šaldymas svarbus, kad suktinukas taptų tvirtesnis ir lengvai pjaustomas.
  5. Kiek laiko suktinukas gali stovėti? Šaldytuve jis išsilaiko 1–2 dienas.

Maistingumas

Porcija: 100gKalorijos: 150kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 8gRiebalai: 9g
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!

Rekomenduojame pasigaminti:

Daugiau suktinukų:

Skaityti toliau

Naujienos iš interneto

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų