Maistas
Ilgasis savaitgalis – su skaniu maistu ir mažiau rūpesčių: 3 žinomo šefo gudrybės ir receptai
Čia pat – paskutinis ilgasis vasaros savaitgalis. Jį dovanoja Žolinė, tad norisi jį leisti su kuo daugiau gaivos, šviežumo, o laiką skirti gamtoje bendraujant su artimaisiais užuot triūsius virtuvėje. Tai visai paprasta, įsitikinęs prie „Iki“ komandos prisijungęs žymus virtuvės šefas Dainius Špakauskas. Jis išduoda kelias savo amato gudrybes ir dalijasi paprastais, bet nepaprastai skaniais receptais. „Vasara neatsiejama nuo…
Museles iš namų galima išvyti panaudojus vos viena paprasta namine priemone. Iš šio straipsnio sužinosite:…
Lėtaeigės sulčiaspaudės per pastarąjį dešimtmetį tapo nepakeičiamu sveikos gyvensenos palydovu. Jos leidžia išgauti daugiau sulčių,…
Sriubos puikiai pasotina, jos yra tinkamas pasirinkimas pietums ar vakarienei ir suteikia organizmui daugybė vitaminų…
Ši daržovė prieinama parduotuvėse visus metus. Be to, ji itin naudinga organizmui. Viena geriausių ir…
Skaidulos reguliuoja cukraus ir cholesterolio kiekį kraujyje bei suteikia sotumo jausmą. Skaidulos atlieka daug svarbių…
Svogūnuose yra junginių, kuriuos augalai gamina apsaugai nuo bakterijų, virusų ir grybelių. Sužinosite: Pagrindines priežastis,…
Sužinosite: kodėl avokadai nesunoksta ant medžio. Kaip paspartinti avokado nokimą. Avokadai pastaruoju metu tapo itin…
Teisingas krevečių paruošimas yra esminis žingsnis siekiant gauti skanius ir saugius valgius. Pirmiausia, svarbu pasirinkti…
Bulvės yra neatsiejama lietuvių kulinarinio palikimo dalis, tapusios svarbiu kasdieniu maisto produktu. Šios daržovės į lietuviškus daržus atkeliavo dar XIX amžiaus pabaigoje ir nuo tol tapo vienu pagrindiniu patiekalų ingredientų, dažnai atrandamu ir šiuolaikinėje virtuvėje.
Marmitai yra būtina įranga maitinimo įstaigose, kuri padeda išlaikyti patiekalų šilumą ilgesnį laiką. Jie dažnai…