Mus rasite
Suvyniojai ir paruošta: nuostabus mėsos vyniotinis iš paprastų ingredientų
Paruoštas mėsos vyniotinis

Receptai

Suvyniojai ir paruošta: nuostabus mėsos vyniotinis iš paprastų ingredientų

Šis labai skanus mėsos vyniotinis yra greitai paruošiamas ir nereikalauja daug pastangų! Beje, vyniotinis skanus tiek karštas, tiek šaltas! 🥳 Žemiau žiūrėkite paruošimo video.

Nuostabus mėsos vyniotinis iš paprastų ingredientų

Suvyniojai ir paruošta: nuostabus mėsos vyniotinis iš paprastų ingredientų

Karolina Puodžiūtė
😋 Jei pavargote nuo parduotuvinių dešrų, metas išbandyti naminį mėsos vyniotinį iš faršo. Jis lengvai pagaminamas, o skonis – tiesiog nepakartojamas: tobulas faršo, prieskonių ir sūrio derinys. ✨
5 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 10 minutes
Virimo laikas 55 minutes
Bendras laikas 1 hour 5 minutes
Porcijos 6 asmenims
Alergenai
Pienas

Ingredientai
  

Paruošimas
 

  • Į faršą įtarkuokite svogūną, berkite druskos, maltų pipirų ir džiovinto česnako. Viską gerai išmaišykite.
  • Paprikas supjaustykite nedideliais kubeliais, suberkite į faršą ir dar kartą viską kruopščiai išmaišykite.
  • Ant stalo patieskite dvigubą kepimo rankovės sluoksnį, pabarstykite rūkyta paprika.
  • Ant rankovės išdėliokite faršą ir tolygiai paskirstykite.
  • Faršą pabarstykite tarkuotu sūriu, atsargiai suvyniokite į vyniotinį, padedant kepimo rankovei, ir užriškite galus.
  • Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C, 45 minutes. Tada atidarykite rankovę, vyniotinį aptepkite Naršarabo padažu ir kepkite dar 10 minučių.
    Patiekite ant stalo ir skanaukite! 😋
    Nuostabus mėsos vyniotinis iš paprastų ingredientų

Video

YouTube player

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  • Ar galima naudoti kitą faršą? Taip, galite naudoti kiaulienos, jautienos ar mišrų faršą, tačiau vištienos faršas suteikia lengvesnį skonį ir tekstūrą.
  • Kuo pakeisti Naršarabo padažą? Jei neturite Naršarabo, galite naudoti granatų sirupą, sojų padažą ar net medaus ir balzamiko acto mišinį.
  • Ar galima vyniotinį užšaldyti? Taip, paruoštą vyniotinį galite užšaldyti. Prieš patiekdami atšildykite šaldytuve ir pašildykite orkaitėje.
  • Kokį sūrį geriausia rinktis? Tinka bet koks kietasis sūris, pavyzdžiui, čederis, gouda ar parmezanas. Svarbu, kad jis gerai lydytųsi.
  • Ar būtina naudoti kepimo rankovę? Kepimo rankovė padeda išlaikyti sultingumą, bet galite kepti ir folijoje ar tiesiog ant skardos, tačiau stebėkite, kad vyniotinis neišdžiūtų.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Taip pat pasigaminkite:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų