Mus rasite
Paruoštas paprastas kiaulienos guliašas
Paruoštas paprastas kiaulienos guliašas

Receptai

Paprastas kiaulienos guliašas su svogūnais ir paprika

Kuo šis receptas geras?

  1. Paprastas ir greitai paruošiamas – nereikia sudėtingų technikų ar retų ingredientų.
  2. Sotus ir maistingas – kiauliena suteikia daug baltymų ir energijos.
  3. Universalus garnyras – tinka su įvairiais priedais, tad kiekvienas gali pritaikyti pagal savo skonį.
  4. Švelniai aštrus – paprika ir česnakas suteikia lengvą pikantiškumą.
  5. Puikiai išsilaiko – pašildytas guliašas tampa dar skanesnis, todėl tinka ruošti iš anksto.
Paruoštas paprastas kiaulienos guliašas

Paprastas kiaulienos guliašas su svogūnais ir paprika

Karolina Puodžiūtė
Šis paprastas, tačiau nepaprastai gardus kiaulienos guliašas – puikus pasirinkimas sotiems pietums ar vakarienei. Saldi paprika suteikia mėsai švelnų aromatą ir malonų skonį, o troškinant kiauliena tampa minkšta ir sultinga. Patiekalas lengvai paruošiamas, nereikalauja daug ingredientų, o puikiai dera su bulvių koše, makaronais ar virtais ryžiais.
3 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 20 minutes
Virimo laikas 1 hour 20 minutes
Bendras laikas 1 hour 40 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Glitimo turintys javai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

Paruoškite ingredientus:

  • Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais, o kiaulieną – nedideliais gabaliukais. Česnaką susmulkinkite.

Apkepkite svogūnus:

  • Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir ant vidutinės ugnies kepkite svogūnus, kol taps permatomi.

Apkepkite kiaulieną:

  • Sudėkite į keptuvę mėsą ir maišydami kepkite, kol jos spalva pasikeis. Tuomet įdėkite česnaką.

Prieskoniai ir miltai:

  • Suberkite papriką, druską, pipirus ir miltus. Gerai išmaišykite, kad visi ingredientai pasidengtų prieskoniais.

Troškinimas:

  • Supilkite tiek vandens, kad jis apsemtų mėsą. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 1 valandą, kol mėsa taps minkšta.

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima naudoti kitą mėsą vietoj kiaulienos? Taip, galite naudoti jautieną, tačiau ji reikalaus ilgesnio troškinimo laiko.
  2. Kaip išlaikyti guliašą sultingą? Nepamirškite pilti pakankamai vandens ir troškinti uždengus, kad mėsa neišsausėtų.
  3. Ar galima pridėti daržovių? Taip, galima dėti morkų, paprikos ar net bulvių, kad patiekalas būtų dar sotesnis.
  4. Kaip laikyti guliašą? Jį galima laikyti šaldytuve iki 3 dienų, o pašildytas jis tampa dar skanesnis.
  5. Ką daryti, jei guliašas per tirštas? Tiesiog įpilkite šiek tiek daugiau vandens ar sultinio ir pakaitinkite.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Taip pat pasigaminkite:

Skaityti toliau

Rekomenduojame

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
3 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų