Mus rasite
Paruoštos avokadų ir avinžirnių salotos

Receptai

Avokadų ir avinžirnių salotos – tiks pietums ir vakarienei

Kuo šis receptas geras?

  • Greitas paruošimas – vos per 7 minutes.
  • Baltymų šaltinis – avinžirniai suteikia sotumo ir energijos.
  • Sveiki riebalai – avokaduose gausu naudingų riebalų.
  • Tinka veganams – jei naudojate veganišką majonezą.
  • Vitaminų šaltinis – gausu vitaminų iš avokado, citrinos ir žalumynų.
Paruoštos avokadų ir avinžirnių salotos

Avokadų ir avinžirnių salotos - tiks pusryčiams ir pietums

Karolina Puodžiūtė
Šios salotos – greitai paruošiamas, sotus ir maistingas patiekalas. Puikiai tinka lengvai vakarienei ar pietums.
4 | 1 įvertinimas
Paruošimo laikas 7 minutes
Bendras laikas 7 minutes
Porcijos 3 asmenims
Alergenai

Ingredientai
  

Paruošimas
 

Paruoškite ingredientus:

  • Avokadus nulupkite, išimkite kauliuką ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Svogūną smulkiai sukapokite, o krapus susmulkinkite.

Sujunkite ingredientus:

  • Į dubenį sudėkite avokadus, svogūną, krapus ir konservuotus avinžirnius. Pagardinkite druska ir pipirais.

Paruoškite padažą:

  • Sumaišykite majonezą su garstyčiomis, citrinos sultimis ir, jei norite, tarkuota citrinos žievele.

Užbaikite salotas:

  • Paruoštu padažu užpilkite salotas ir lengvai išmaišykite. Skanaus! 😊

Pastabos

Dažniausiai užduodami klausimai:

  1. Ar galima naudoti šviežius avinžirnius? Taip, tačiau reikės išmirkyti ir virti avinžirnius apie 1–1,5 val.
  2. Ar tinka kitos garstyčios vietoje Dižono? Taip, galite naudoti paprastas ar net grūdėtas garstyčias.
  3. Kaip laikyti šias salotas? Geriausia valgyti iš karto, tačiau galite laikyti šaldytuve iki 1 dienos.
  4. Ar galima pridėti daugiau ingredientų? Žinoma! Puikiai tiktų agurkai, paprika ar fetos sūris.
  5. Ar vietoje majonezo galima naudoti kitą padažą? Taip, galite naudoti graikišką jogurtą ar alyvuogių aliejų su citrinos sultimis.
mitybos planai
Patiko receptas?Parašykite žemiau komentaruose!

Rekomenduojame pasigaminti:

Taip pat pasigaminkite:

Skaityti toliau

Patogiausias būdas sužinoti ir pamatyti daugiau turinio - sekti mūsų Facebook“ puslapį



Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų