Kategorija: Alyvuogės
Receptai su alyvuogėmis
Tai Viduržemio jūros kaulavaisiai. Neapdorotos alyvuogės nėra valgomos, dėl kartaus skonio, tačiau alyvuoges keletą kartų atmirkant vandenyje, dingsta kartus jų skonis. Tikrosios pilnai subrendusios alyvuogės yra juodai melsvos spalvos, o nesubrendusios – žalios spalvos. Tačiau prekyboje neretai pasitaiko žaliųjų alyvuogių, kurios nudažytos geležies gliukonatu, pardavinėjamos kaip juodosios. 90 visų surenkamų alyvuogių yra panaudojama aliejaus spaudimui. Tradiciškai žaliosios alyvuogės valgomos įdarytos paprika arba migdolais, o taip pat marinuotos, be jokių įdarų.
Šios salotos – tai gaivus ir maistingas patiekalas, kuriame brokoliai puikiai dera su feta, pomidorais ir alyvuogėmis. Puikiai tiks lengvai…
Šios salotos su keptomis jaunomis bulvėmis, traškiais ridikėliais, feta ir žalumynais – lengvas, tačiau sotus patiekalas. Puikiai tiks tiek kaip…
Šios salotos yra puikus patiekalas, ypač kai turite šiek tiek likusių keptų daržovių. Saldžioji paprika suteikia gaivų ir lengvą saldumą,…
Šis sluoksniuotis – kažkas magiško! Seniai taip skaniai valgiau ! Tas derinio balansas čia tobulas!
Mano šildanti šiupininė sriuba yra visiškas jaukumas lėkštėje, puikus pikantiškas eleksyras vėsiam vakarui. Šis sočios sriubos receptas pripildytas medžiotojų dešrelių…
Vištienos krūtinėlė yra puikus ingredientas. Galite nusipirkti bet kuriame prekybos centre, ji yra nebrangi, sveika ir skani. Vištienos krūtinėlės receptai…