Velykos yra ypatingas šventinis laikotarpis, kai šeimos ir draugai susirenka prie bendro stalo, kad švęstų kartu. Velykų stalui būdinga gausybė skanių patiekalų, o vienas iš populiariausių patiekalų yra mišrainės. Mišrainės gali būti labai įvairios, su įvairiais ingredientais, tačiau visada skanios ir gardžios.
Jei norite išbandyti įvairių mišrainių receptų Velykoms, galite eksperimentuoti su įvairiomis daržovėmis, sūriais, konservais ar net mėsa. Svarbiausia, kad mišrainė būtų gardi, soti ir atitiktų visų svečių skonį. Todėl nebijokite kurti savo unikalių mišrainių receptų, kurie tikrai nustebins ir patiks visiems prie Velykų stalo.
Turėjau krabų lazdelių šaldytuve kurios badė akis ir laukė eilės būti sunaudotos. Tai pamačiau receptą ir nelikau nusivylusi! Labai skanios salotos!
Gaminti
Ši mišrainė man nostalgija, atsimenu panašią pirkdavau Lietuvoje prekybos centruose. Tai pabandžiau atkurti ją iš prisiminimų. Gavosi labai labai skani! Kviečiu ir jus išbandyti!
Gaminti
Šios salotos ne tik pasižymi nuostabiu skoniu, bet ir puikiai tinka kaip lengvas pietų ar vakarienės pasirinkimas. Salotos sujungs sultingą vištienos švelnumą su saldžiarūgščiais obuoliais ir kremine grietine.
Gaminti
Šią mišrainę gaminu jau daugelį metų ir ji man niekaip nepabosta. Žiedinį kopūstą mėgstu neapvirtą - man labai patinka jo traškumas. Net neatsimenu kaip gimė šis receptas - tikriausiai sumetus visą turimą šaldytuvo turinį į vieną dubenį ir tikintis stebuklo! Na tas stebuklas įvyko - skonis tikrai sužavėjo.
Gaminti
Apie savo slaptą meilę burokėliams jau daugiau nebekalbėsiu. Mėgstu burokėlį, o keptas orkaitėje yra iš vis kažkas tokio. Sodraus ir intensyvesnio skonio. Salotoms keptas burokėlis - didžiausias gėris.
Gaminti
Gražios sluoksniuotos salotos su ryškiu skoniu ir neįprastu deriniu taps Klėdinio ar Naujųjų metų stalo akcentu.
Gaminti
Kokios kalėdos be Briuselio kopūstų? Tikriausiai daugelis nelabai mėgstate juodls, bet ar esate bandę žalius?? Jei ne tai butinai išbandykit! Tikrai be galo nustebino , kad jie puikiai tinka i kopūstu salotas. Prideda kiek neįprasto bet be galo gero skonio joms!
Gaminti
Šį kartą siūlau paekspermentuoti ir išbandyti baltą mišrainę su tunu! Tai tikrai paprastai pagaminama mišrainė, kuri nustebins skoniu.
Gaminti
Nepaisant savo paprastumu, Baltoji mišrainė atveria neribotą erdvę eksperimentams. Pavyzdžiui, vietoj dešros ar mėsos galite pasiimti bet kokį alternatyvų produktą. Ir šį kartą siūlau gaminti su krevetėmis.
Gaminti
Daugelis žmonių atsisako skanių patiekalų, nes yra priversti stebėti savo figūrą. Laimei, silkę pataluose galima paruošti ir be majonezo. Tiesiog pakeiskite įprastą ingredientą jogurtu. Manau, kad taip salotos bus dar skanesnės!
Gaminti
Mišrainė su karšto rūkymo žuvimi – puikus pasirinkimas tiems, kas mėgsta intensyvų rūkytos žuvies skonį. Šis patiekalas puikiai dera prie šventinio stalo ar lengvos vakarienės. Kreminis majonezas, traškūs marinuoti agurkai ir aromatingi žalumynai suteikia mišrainei ypatingą tekstūrą ir skonį.
Gaminti