Kategorija: Pomidorai žiemai
Įsivaizduokite: šaltą žiemos vakarą atidarote stiklainį, o virtuvę užlieja šiltas, kvapnus pomidorų, žolelių ir saldžios paprikos aromatas. Šis naminis Bolonijos…
Šis močiutės pomidorų padažo receptas – tikras lobis, perduodamas iš kartos į kartą. Jis be galo skanus ir universalus, puikiai…
Ieškote būdo, kaip žiemai užsikonservuoti gardžių daržovių, kurios sušildys šaltą dieną? Ši saldžiųjų paprikų adžika – tai tikras skonio lobis,…
Šis troškinys – skanus ir aromatingas daržovių patiekalas, panašus į klasikinį „lečo“, tačiau papildytas pievagrybiais, kurie praturtina jo skonį ir…
Jei jau konservavote prinokusius pomidorus, dabar metas išbandyti žaliuosius. Dažnai ne visi pomidorai spėja sunokti, todėl lieka daug žalių –…
Šis receptas – puikus būdas išsaugoti vasaros skonį! Korėjietiškai marinuoti pomidorai pasižymi ryškiu skoniu ir maloniu aštrumu. Jie puikiai tinka…
Česnakai ir čili pipirai salotoms suteikia malonios pikantiškos natos.
Šis marinuotų pomidorų receptas buvo perduodamas šeimoje iš kartos į kartą, išsaugant unikalų skonį ir aromatą. Išbandykite šį tradicinį receptą…
Pomidorai su česnaku žiemai – naminė alternatyva parduotuvėje parduodamiems padažams ir pomidorų pastai. Recepte yra tik švieži pomidorai, česnakai ir…
Šis receptas yra puikus būdas sunaudoti agurkus, kurie per ilgai gulėjo jūsų daržo lysvėse.
Papildykite savo receptų kolekciją puikiu pomidorų padažu! Jis tirštas, sodrus, ryškaus skonio, vidutiniškai saldus ir išskirtinai aromatingas. Jis gali būti…
Po sterilizavimo, salotose bus šiek tiek mažiau sulčių – tai normalu, nesijaudinkite, salotos puikiai išsilaikys!
Noriu supažindinti jus su dar vienu konservavimo variantu. Šis užkandis visada gaunasi labai aromatingas ir puikaus skonio.
Padažui gaminti patarčiau naudoti pilnai sunokusius pomidorus. Tinka įvairių rūšių. Jei rinksitės labiau sultingus, o ne mėsingus, padažas gausis skystesnis…