Kategorija: Sausos mielės
Šis giros receptas nepaprastai paprastas, kurį paruošite vos per 3 valandas! 🌟 Lengva, gaivi ir pilna skonio – ši gira…
Puikus minkštas pyragas, kuris tradiciškai kepamas šv. Velykų stalui. Įprastai šio pyrago tešla sudaryta iš kiaušinių, miltų, mielių, sviesto ir…
Būtent šią velykų bobą kepė mano močiutė ir prosenelė, bobos skonį prisimenu iš vaikystės. Vienintelis dalykas, kurį pakeičiau recepte, sumažinau…
Šie blynai yra ypatingai purūs, lengvi ir itin gardūs! Dėl mielinės tešlos ir manų kruopų jie įgauna unikalią, šiek tiek…
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru arba paprasčiau tariant aguonų pynė yra tradicinis europietiškas desertas, kurio kilmės šalis priskiriama Lenkijai.…
Antrą kartą iš eilės pasirinkau Ukrainą – sužavėjo jos paprasti ir širdžiai artimi patiekalai. Labai ilgai ieškojau Paskos receptų, visi…
Ilgai galvoje turėjau šią idėją, vis norėjosi sujungti lietuviškas varškės spurgas su ispaniškomis churros – ir pagaliau tai įvyko! Tai…
Tai yra patys minkščiausi, skaniausi ir sviestiškiausi riestainiai, kuriuos valgysite savo gyvenime. Tikriausiai gerai, kad pagal receptą riestainių gausis tik…
Recepto autorė pateikia ir kitus pagardų variantus – sezamų sėklas galima keisti aguonomis, smulkiai tarkuotu Parmezano ar bet kokiu kitu…
Kadangi esu gaminusi jau ne kartą su vienokiu tai kitokiu įdaru, bet tešla niekada nenuvylė. Todėl vėl puoliau naršyti bloguose…