Kategorija: Konservavimas
Tai ne tik gardus, bet ir itin praktiškas ruošinys žiemai – keli stiklainio šaukštai ir jau turite sotų garnyrą, užkandį…
Šis barsčių receptas ne tik sutaupo laiko, bet ir išsaugo nepakartojamą spalvą, kvapą bei skonį visai žiemai. Beje, užpildą galima…
Šį receptą verta išbandyti bent kartą – rizikuojate tik tiek, kad kitais metais marinuosite jų dvigubai daugiau.
Įsivaizduokite: šaltą žiemos vakarą atidarote stiklainį, o virtuvę užlieja šiltas, kvapnus pomidorų, žolelių ir saldžios paprikos aromatas. Šis naminis Bolonijos…
Juodųjų serbentų uogienė – tai ne tik nostalgiškas skonis, bet ir tikras super maistas, kurį verta turėti kiekvienuose namuose! Žemiau…
Šis močiutės pomidorų padažo receptas – tikras lobis, perduodamas iš kartos į kartą. Jis be galo skanus ir universalus, puikiai…
Vartodami jį rudenį ir žiemą, sustiprinsite imunitetą ir apsaugosite organizmą nuo virusų bei bakterijų.Violetinis bazilikas stiprina imunitetą dėl didelio antioksidantų…
Neįprastas daržovių konservavimo būdas. Galite valgyti iškart arba pasilikti žiemai. Įprastas ridikėlių aštrumas ir intensyvumas virsta pikantišku saldžiarūgščiu skoniu su…
Ieškote būdo, kaip žiemai užsikonservuoti gardžių daržovių, kurios sušildys šaltą dieną? Ši saldžiųjų paprikų adžika – tai tikras skonio lobis,…
Šis troškinys – skanus ir aromatingas daržovių patiekalas, panašus į klasikinį „lečo“, tačiau papildytas pievagrybiais, kurie praturtina jo skonį ir…
Rinkitės jaunus, švelnius česnakų stiebus – jie bus traškesni ir skanesni.Galite pridėti šiek tiek čili pipirų, jei mėgstate aštresnį skonį.Marinuoti…
Šis receptas patiks tiems, kurie mėgsta pikantiškus marinuotus agurkus, o paruošti juos – paprasčiau nei paprasta!
Jei nežinote, kaip marinuoti agurkus žiemai, perskaitykite mano receptą. Surašiau taip, kad suprastų ir pradedantieji. Konservavimas iš tiesų yra lengvesnis,…
Česnakai ir čili pipirai salotoms suteikia malonios pikantiškos natos.
Šį receptą naudoju jau keletą metų. Be to, kad ir kiek pagaminčiau šio troškinio, jo visada neužtenka žiemos sezonui. Grybų…
Šis marinuotų pomidorų receptas buvo perduodamas šeimoje iš kartos į kartą, išsaugant unikalų skonį ir aromatą. Išbandykite šį tradicinį receptą…
Pomidorai su česnaku žiemai – naminė alternatyva parduotuvėje parduodamiems padažams ir pomidorų pastai. Recepte yra tik švieži pomidorai, česnakai ir…
Dabar vasara ir laikas ruoštis žiemai. Pabandykite paruošti labai sėkmingą adžikos patiekalą iš cukinijų. Adžika gaunasi sultinga ir turi ryškų…
Dažnai ruošiu grybų ikrus žiemai. Neseniai pradėjau galvoti, ar galima iš voveraičių pasigaminti ikrų. Dabar dalinuosi su jumis nuostabiu receptu.…
Marinuoti agurkai su garstyčiomis puikiai tinka kaip užkandžis. Rekomenduoju iš karto pagaminti dvigubą porciją ir nepasigailėsite.
Kai turiu gausybę cukinijų, gaminu seną gruziniškų cukinijų patiekalą. Skonis yra labai aštrus ir aromatingas, su saldumo ir rūgštumo natomis,…
Šis receptas padės jums pagaminti nepaprastai skaniai marinuotas daržoves, kur agurkai išlaiko traškią tekstūrą, o stiklainiai ilgai patogiai išsilaiko kambario…
Šis receptas yra puikus būdas sunaudoti agurkus, kurie per ilgai gulėjo jūsų daržo lysvėse.
Subtilaus aromato ir saldaus skonio agurkų užkandis puikiai papildys pagrindinį patiekalą. Net pradedantysis virėjas gali paruošti agurkus su ciberžole. Perskaitykite…
Aišku, galėčiau imti ir pasiknisti internete , atsakymą surasčiau greitai. Bet ar visada reikia tokio lengvo atsakymo? Aš geriau palauksiu…
Padažui gaminti patarčiau naudoti pilnai sunokusius pomidorus. Tinka įvairių rūšių. Jei rinksitės labiau sultingus, o ne mėsingus, padažas gausis skystesnis…