Mus rasite
Upėtakio kotletai su padažu
Upėtakio kotletų receptas @eliza_gluzskaya

Receptai

Upėtakio kotletai su padažu

 

Upėtakio kotletai su padažu

Upėtakio kotletų receptas

Karolina Puodžiūtė
Šiandien gaminsime skanų patiekalą - kotletus iš upėtakio su padažu.
Ir, taip, net kotletai gali tapti šventiniu patiekalu. Atsižvelgiant į tai, kad upėtakis yra ne tik žuvis, tai "mėlynojo kraujo" žuvis.
4 | 2 įvertinimai
Reklama
Paruošimo laikas 20 minutes
Gaminimo laikas 20 minutes
Bendras laikas 40 minutes
Porcijos 4 asmenims
Alergenai
Kiaušiniai

Įrankiai

Keptuvė
Mėsmalė
Reklama

Ingredientai:
  

Kotletams:

Padažas:

Reklama

Paruošimas:
 

Ruošiam kotletus:

  • Nupjaukite nuo duonos pluteles ir pamirkykite vandenyje.
  • Paruoškite faršą: upėtakį sumalkite, sudėkite svogūną, žoleles ir išmirkytą duoną.
  • Įdėkite trynį, susmulkintą česnako skiltelę, druską ir išmaišykite.
  • Į keptuvę įpilkite aliejaus, suformuokite kotletus, apkepkite iš abiejų pusių po 10 min.

Ruošiam padažą:

  • Viską susmulkinkite, sudėkite į majonezą su garstyčiomis, išmaišykite.
    Upėtakio kotletai su padažu
Reklama
Išbandei receptą?Parašyk žemiau komentaruose, ar pavyko!
Skaityti toliau

Esu draugiškas ir linksmas žmogus, kuris mėgsta dalintis patarimais ir patirtimi su maisto gamyba besidominčiais žmonėmis. Nebijau eksperimentuoti su ingredientais ir skoniais. Dažnai kuriu savo originalius receptus ir dalinuosi jais.

Spustelėkite norėdami komentuoti

Palikti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto reitingas




Rekomenduojami video

TAIP PAT SKAITYKITE

Reklama
Reklama

Dienos populiariausi

Reklama
Reklama
Reklama
Į viršų