Kategorija: Jautiena
Šaltiena užima ypatingą vietą ant šventinio stalo – ypač per Naujuosius metus, Velykas ar šeimos šventes. Ji gaminama iš įvairių…
Šis vokiškas jautienos troškinys yra tikras komfortiško maisto pavyzdys – sultinga mėsa tirštame, kvapniame padaže su raudonuoju vynu, paprika ir…
Šis patiekalas sukelia nostalgiją ir grąžina į vaikystės dienas, kai maistas darželyje buvo toks paprastas, bet nepaprastai skanus. Minkštos bulvės,…
Na ištikimi azijos virtuvės gerbėjai, iškart atpažins kas čia per patiekalas! Traški, burnoje tirpstanti jautiena, saldžiame, kontrastingame su šiektiek aštrumo…
Išbandykite šią sočią mėsos sriubą su daržovėmis ir šviežiomis dilgėlėmis.
Išskirtinai skanus ir sveikas patiekalas. Anksčiau tai vadindavome žaliais barščiais, bet iš tikrųjų tai rūgštynių sriuba. Kartais gaminu žiemą, jei…
Žemaičių blynus jau esu kepusi, tačiau viena skaitytoja Rima pastebėjo, kad blynus geriau būtų kepti orkaitėje. Tad šį kartą bandysiu…
Apskritai guliašas yra pirmasis patiekalas, kuris pas mus atkeliavo iš vengrų virtuvės. Tai soti sriuba su daug mėsos ir daržovių.
Būtinai pasigaminkite