Kategorija: Kefyras
Kanapės gali būti naudojamos nelukštentos (jei kas valgėte duoną ir traškėjo tarp dantų, tai buvo nelukštentos), arba gliaudytos (tokias naudoju…
Šie blynai su kefyru yra minkšti, purūs ir lengvai pagaminami. Kefyras suteikia jiems švelnią tekstūrą ir malonų rūgštelės poskonį, o…
Švelnus cukinijų vyniotinis su grybais – tai rudens gėrybių įkvėptas patiekalas, kuris patiks tiek gurmanams, tiek norintiems lengvesnio, bet skanaus…
Šie minkšti ir ryškūs moliūgų blyneliai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori kažko skanaus, bet paprasto. Jie puikiai dera su…
🤤 Neįtikėtinai skanus keksas! Minkštas, purus, su traškia kriauše ir tirpstančiu šokoladu.
Šie kotletai yra labai universalūs. Paruošiama labai greitai ir paprastai.
Pusryčiams ar pietums pagaminkime paprastus kefyro pyragėlius.
Sraigės formos kepiniai yra labai paplitusi bandelių rūšis Europoje. Jie ruošiami Vokietijoje, Italijoje ir Prancūzijoje. Deja, tikslios informacijos apie tai,…
Tikriausiai visi jau girdėjote naujienas, kad šaltibarsčiai buvo išrinkti skaniausia šalta sriuba pasaulyje. Ta proga siūlau jums išbandyti naują skonį!…
Skanūs vafliai su varške, ryžių miltais, paskaninti mėlynėmis. Tai mergaičių prašymas. Joms patinka, kai į pačią vaflių tešlą yra įmaišoma…
Šalta burokėlių sriuba, arba šaltieji barščiai, arba lietuviški šaltibarščiai – daugelio tautų nacionalinis patiekalas ir kiekvienas turi savo receptą! Šiandien…
Dar vienas mano labai pamėgtas šaltibarsčių derinys, kuris tikrai atgaivins karštomis dienomis. Grudėta varškė čia prideda daug šarmo, kiek neįprastas…
Baltieji šaltibarščiai skatina kiekvieną ekspermentuoti su skoniais ir priedais, ir gaminti savo svajonių sriubą. Tai patiekalas, kuris liepia mesti steriotipus…
Jis neriebus, vaisinis, varškinis ir net biskvitinis. Beje, biskvitą arba Kuršėnų vyniotinį pilnai galima pakeisti sausainiais, juos sulaužant gabalėliais. Kiekvieną…
Nusprendžiau paklausyt puodo/leptuvės/puodelio ar dar ten kažko, ant ko buvo ši frazė. Ir tik tada pamaniau, jog galbūt džiaugsmas iš…