Kategorija: Troškinta mėsa
Širdelių guliašas – tai sotus, aromatingas ir lengvai paruošiamas patiekalas, kuris puikiai tinka pietums ar vakarienei. Ciberžolės ir čiobrelių dėka…
Šis paprastas, tačiau nepaprastai gardus kiaulienos guliašas – puikus pasirinkimas sotiems pietums ar vakarienei. Saldi paprika suteikia mėsai švelnų aromatą…
Šis aromatingas vištienos guliašas su šonine ir saldžiąja paprika patiks net išrankiausiems. Dūmo poskonį suteikianti šoninė puikiai dera su prieskoniais,…
Vištienos guliašas su grietine – tai švelnus, kreminis ir aromatingas patiekalas, kuris patiks visai šeimai. Dėl rūkytos paprikos ir kitų…
Šis vokiškas jautienos troškinys yra tikras komfortiško maisto pavyzdys – sultinga mėsa tirštame, kvapniame padaže su raudonuoju vynu, paprika ir…
Vištienos tefteliai – tai švelnaus skonio, sotus ir visai šeimai tinkantis patiekalas. Sultingi kukuliai puikiai dera su švelniai rūgščiu pomidorų…
Kai norisi kažko paprasto, bet nepaprastai skanaus, šis receptas yra puikus pasirinkimas! Minkšta kiauliena, gardinta švelnia grietine ir prieskoniais, dera…
Šis patiekalas sukelia nostalgiją ir grąžina į vaikystės dienas, kai maistas darželyje buvo toks paprastas, bet nepaprastai skanus. Minkštos bulvės,…
Šis receptas įkvėptas tradicinio gruzinų patiekalo "Čkmeruli" (arba "Škmeruli"), kuris pasižymi aromatingu česnakiniu padažu ir sultinga vištiena. Čia pridėtos bulvės,…
Ieškote patiekalo, kuris būtų paprastas, sultingas ir pilnas skonio? Šis receptas – tikras atradimas! Folijoje kepta vištiena su daržovėmis yra…
Dar vienas skanus būdas paruošti vištienai. Vištiena išsitroškina ir būna minkšta ir sultinga, neišsausėja pomidorų ir paprikų padaže.
Troškinimo procesas užtikrina, kad kiaulienos šoninė būtų sultinga, o bulvių košė suteikia švelnumo. Alus ne tik suteikia mėsai sodraus skonio,…
Išsiėmiau kiaulienos nugarinę su tikslu kepti karbonadus, bet kažkaip supratau, kad jų visai nenoriu, o mieliau šeimai pagaminsiu suktinukus.Suktinukus esu…
Toks rimtas ir ūkiškas receptas. Gal kaip tik tokio dairotės Velykų pietums? Mūsų šeimoje Velykų pusryčiai prasideda margučių daužymu, paskui…
Šiandien siūlau jums neįtikėtinai paprastą ir skanų patiekalą: vištieną kreminiame padaže su špinatais. Vištiena gaunasi labai sultinga, o lengvas kreminis…
Toks kukulių su ryžiais receptas mažai skiriasi nuo tradicinio. Iš faršo formuojami rutuliukai, kurie iš pradžių kepami, o paskui troškinami…
Apskritai guliašas yra pirmasis patiekalas, kuris pas mus atkeliavo iš vengrų virtuvės. Tai soti sriuba su daug mėsos ir daržovių.
Dabar išduosiu jums paslaptį – aš niekada negaminau avienos! Taigi šį reikalą atidėjau geresniems laikams. Galiu drąsiai pasakyti, kad noriu…