Kategorija: Actas
Receptai su actu
Stalo actas yra bespalvis aštraus kvapo skystis, vandeninis acto rūgšties tirpalas. Acto rūgštis gaunama iš etilo alkoholio, vaisių sulčių ir fermentuotų vyno medžiagų likučių, į kuriuos dedama Acetobacteraceae – acto rūgšties bakterijų.
Ieškote būdo, kaip žiemai užsikonservuoti gardžių daržovių, kurios sušildys šaltą dieną? Ši saldžiųjų paprikų adžika – tai tikras skonio lobis,…
Šis troškinys – skanus ir aromatingas daržovių patiekalas, panašus į klasikinį „lečo“, tačiau papildytas pievagrybiais, kurie praturtina jo skonį ir…
Rinkitės jaunus, švelnius česnakų stiebus – jie bus traškesni ir skanesni.Galite pridėti šiek tiek čili pipirų, jei mėgstate aštresnį skonį.Marinuoti…
Šis receptas patiks tiems, kurie mėgsta pikantiškus marinuotus agurkus, o paruošti juos – paprasčiau nei paprasta!
Jei jau konservavote prinokusius pomidorus, dabar metas išbandyti žaliuosius. Dažnai ne visi pomidorai spėja sunokti, todėl lieka daug žalių –…
Jei nežinote, kaip marinuoti agurkus žiemai, perskaitykite mano receptą. Surašiau taip, kad suprastų ir pradedantieji. Konservavimas iš tiesų yra lengvesnis,…
Šis receptas – puikus būdas išsaugoti vasaros skonį! Korėjietiškai marinuoti pomidorai pasižymi ryškiu skoniu ir maloniu aštrumu. Jie puikiai tinka…
Šie sausainiai – tikra klasika, kurią verta išsikepti, kai norisi prie arbatos ar kavos pridėti šiek tiek saldumo. Purūs, traškūs…
Šios salotos – paprastas, maistingas ir universalus pasirinkimas, tinkantis tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Jos puikiai dera su įvairiais garnyrais…
Šis receptas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško greitai paruošiamų, sveikų ir nebrangių salotų. Burokėlių salotos ne tik puikiai papildo…
Šios traškios ir spalvingos salotos yra puikus pasirinkimas. Azijietišką poskonį suteikia ypatingas ingredientas – tamsios spalvos sezamų aliejus, kuris išgaunamas…
Šios salotos iš grybų yra ypatingo, ryškaus ir pikantiško skonio, kurį suteikia aštrių prieskonių ir daržovių derinys. Geriausia leisti salotoms…
Česnakai ir čili pipirai salotoms suteikia malonios pikantiškos natos.
Šį receptą naudoju jau keletą metų. Be to, kad ir kiek pagaminčiau šio troškinio, jo visada neužtenka žiemos sezonui. Grybų…
Šis marinuotų pomidorų receptas buvo perduodamas šeimoje iš kartos į kartą, išsaugant unikalų skonį ir aromatą. Išbandykite šį tradicinį receptą…
Dabar vasara ir laikas ruoštis žiemai. Pabandykite paruošti labai sėkmingą adžikos patiekalą iš cukinijų. Adžika gaunasi sultinga ir turi ryškų…
Marinuoti agurkai su garstyčiomis puikiai tinka kaip užkandžis. Rekomenduoju iš karto pagaminti dvigubą porciją ir nepasigailėsite.
Kai turiu gausybę cukinijų, gaminu seną gruziniškų cukinijų patiekalą. Skonis yra labai aštrus ir aromatingas, su saldumo ir rūgštumo natomis,…
Šis receptas padės jums pagaminti nepaprastai skaniai marinuotas daržoves, kur agurkai išlaiko traškią tekstūrą, o stiklainiai ilgai patogiai išsilaiko kambario…
Šis receptas yra puikus būdas sunaudoti agurkus, kurie per ilgai gulėjo jūsų daržo lysvėse.
Tobulas vaisių ir daržovių duetas. Tiek agurkai, tiek obuoliai po marinavimo gaunasi skanūs ir kvapnūs.
Šiandien – marinuoti agurkai, kuriuos jau gaminu ketvirtus metus išeilės. Viskas labai paprasta ir be jokio kaitinimo.Šis receptas išsiskiria paprastumu:…
Salotos gaunasi traškios, neįprastos ir neįtikėtinai skanios. Jas paruošti labai paprasta. Žiemą galėsite mėgautis mėgstamomis daržovėmis!
Po sterilizavimo, salotose bus šiek tiek mažiau sulčių – tai normalu, nesijaudinkite, salotos puikiai išsilaikys!
Baklažanai – kaip grybai žiemai. Puikus baklažanų užkandis žiemai, aromatingas ir labai skanus. Svarbiausia nepervirti.
Subtilaus aromato ir saldaus skonio agurkų užkandis puikiai papildys pagrindinį patiekalą. Net pradedantysis virėjas gali paruošti agurkus su ciberžole. Perskaitykite…
Noriu supažindinti jus su dar vienu konservavimo variantu. Šis užkandis visada gaunasi labai aromatingas ir puikaus skonio.
Skanūs, traškūs agurkėliai. Šaldytuve nekaitinti agurkai gali tikrai išstovėti ir mėnesį. Man jie visgi skaniausi tik šviežiai paruošti, be jokių…