Kategorija: Lauro lapas
Tai ne tik gardus, bet ir itin praktiškas ruošinys žiemai – keli stiklainio šaukštai ir jau turite sotų garnyrą, užkandį…
Šis barsčių receptas ne tik sutaupo laiko, bet ir išsaugo nepakartojamą spalvą, kvapą bei skonį visai žiemai. Beje, užpildą galima…
Šį receptą verta išbandyti bent kartą – rizikuojate tik tiek, kad kitais metais marinuosite jų dvigubai daugiau.
Neįprastas daržovių konservavimo būdas. Galite valgyti iškart arba pasilikti žiemai. Įprastas ridikėlių aštrumas ir intensyvumas virsta pikantišku saldžiarūgščiu skoniu su…
Šis receptas yra mano asmeninis favoritas, kai norisi kažko naminio, bet tuo pačiu įdomaus. Patiekalas puikiai tinka tiek šeimos vakarienei,…
Šis troškinys – skanus ir aromatingas daržovių patiekalas, panašus į klasikinį „lečo“, tačiau papildytas pievagrybiais, kurie praturtina jo skonį ir…
Rinkitės jaunus, švelnius česnakų stiebus – jie bus traškesni ir skanesni.Galite pridėti šiek tiek čili pipirų, jei mėgstate aštresnį skonį.Marinuoti…
Jei nežinote, kaip marinuoti agurkus žiemai, perskaitykite mano receptą. Surašiau taip, kad suprastų ir pradedantieji. Konservavimas iš tiesų yra lengvesnis,…
Šaltiena užima ypatingą vietą ant šventinio stalo – ypač per Naujuosius metus, Velykas ar šeimos šventes. Ji gaminama iš įvairių…
Ši žirnių sriuba su grybais – puikus pasirinkimas vegetarams ar tiems, kurie laikosi pasninko. Ji yra soti, aromatinga ir lengvai…
Širdelių guliašas – tai sotus, aromatingas ir lengvai paruošiamas patiekalas, kuris puikiai tinka pietums ar vakarienei. Ciberžolės ir čiobrelių dėka…
Pamėgome su šeima valgyti štai tokias aštrias mėsos sriubas. Tai ir sriuba ir pagrindinis patiekalas viename. Kai ruošiu tokią sriubą…
Šis patiekalas sukelia nostalgiją ir grąžina į vaikystės dienas, kai maistas darželyje buvo toks paprastas, bet nepaprastai skanus. Minkštos bulvės,…
Ši mišrainė su pievagrybiais – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško universalaus ir skanaus recepto šventiniam stalui. Ją lengvai galima…
Šis receptas – tai klasikinis šventinis pasirinkimas, kuris dvelkia elegancija ir subtiliais skoniais. Kepta antis su apelsininiu padažu yra ne…
Šios salotos su vištų kepenėlėmis yra puikus pasirinkimas sočiam ir maistingam patiekalui. Jų skonis subtilus, tačiau tuo pačiu turtingas. Šis…
Dar vienas skanus būdas paruošti vištienai. Vištiena išsitroškina ir būna minkšta ir sultinga, neišsausėja pomidorų ir paprikų padaže.
Šį receptą naudoju jau keletą metų. Be to, kad ir kiek pagaminčiau šio troškinio, jo visada neužtenka žiemos sezonui. Grybų…
Šis marinuotų pomidorų receptas buvo perduodamas šeimoje iš kartos į kartą, išsaugant unikalų skonį ir aromatą. Išbandykite šį tradicinį receptą…
Pomidorai su česnaku žiemai – naminė alternatyva parduotuvėje parduodamiems padažams ir pomidorų pastai. Recepte yra tik švieži pomidorai, česnakai ir…
Dažnai ruošiu grybų ikrus žiemai. Neseniai pradėjau galvoti, ar galima iš voveraičių pasigaminti ikrų. Dabar dalinuosi su jumis nuostabiu receptu.…
Šis receptas padės jums pagaminti nepaprastai skaniai marinuotas daržoves, kur agurkai išlaiko traškią tekstūrą, o stiklainiai ilgai patogiai išsilaiko kambario…
Tobulas vaisių ir daržovių duetas. Tiek agurkai, tiek obuoliai po marinavimo gaunasi skanūs ir kvapnūs.
Šiandien – marinuoti agurkai, kuriuos jau gaminu ketvirtus metus išeilės. Viskas labai paprasta ir be jokio kaitinimo.Šis receptas išsiskiria paprastumu:…
Receptas man patinka, nes jame nėra nieko nereikalingo, taip išsaugau natūralų agurkų skonį ir aromatą ir išlieka traškūs, kaip švieži.Patarimas:…
Dešrelių ir raugintų kopūstų troškinys apima vieną iš geriausių gastronomijos porų – rūkytos dešros ar mėsos ir kopūstų.Šis patiekalas turbūt…
Išskirtinai skanus ir sveikas patiekalas. Anksčiau tai vadindavome žaliais barščiais, bet iš tikrųjų tai rūgštynių sriuba. Kartais gaminu žiemą, jei…
Taip perskaitėte teisingai – ši sriuba yra klasikinių Rytų Europos balandėlių sriuba.Patikėkite manimi, tai bus jūsų mėgstamiausia sriuba jūsų namuose,…