Kategorija: Bulvių krakmolas
Dabar mano lietiniai visada gaunasi patys skaniausi, nes žinau, kaip juos teisingai kepti. Jie tiesiog neįtikėtini – ploni, minkšti ir…
Šis receptas kilęs iš Rytų Europos, kur spanguolės gausiai auga pelkėse ir miškuose. Čia kisielius dažnai ruošiamas per kūčias ar…
Bulvė – universali ir pigi daržovė, su kuria galima pagaminti pačių įvairiausių patiekalų. Virtas, keptas ar troškintas jas galima patiekti…
Tiesa kukuliai puode gali subyrėti – bet yra labai paprastos taisyklės, kad taip nenutiktų.Šį receptą, kurį siūlau išbandyti, kažkada radau…
Populiarieji Liulia kebabai – greitai paruošiami, nereikia įmantrių ingredientų ir puikaus skonio. Labai gardu tiekti su jogurtiniu padažu, kurį nesudėtinga…
Bandelės man primena laiką pas mamą namuose, o pastaruoju metu jaučiu didelę nostalgiją ir mamos ilgesį, galbūt dėl to, kad…
Faršas nėra labai tirštas ir limpa prie rankų. Todėl norint suformuoti kotletus, teks sušlapinti rankas vandeniu ir iš karto dėti…
Vištienos kepsneliai namuose tikriausiai daugeliui pažystamas patiekalas. Atsimenu vaikystėje žavėjausi draugės mamos kepamais, jie buvo tokie skanūs, tai pabandžiau atkurti…
Šiandien atnešu jums saldžiųjų bandelių receptą, kilusį tiesiai iš mano vaikystės. Šios saldžios varškės kremo įdarytos bandelės buvo mano mėgstamiausias…
Žemaičių blynus jau esu kepusi, tačiau viena skaitytoja Rima pastebėjo, kad blynus geriau būtų kepti orkaitėje. Tad šį kartą bandysiu…
Būkite pasiruošę, kad miltų gali prireikti daugiau ar mažiau nei nurodyta recepte. Orientuotis reikia ne į miltų kiekį, o į…
Nei vanilinio padažo, nei plaktos grietinėlės po ranka nebuvo, tad užsiverčiau gerą šaukštą grietinės – mmm… Mažytis lietuviškas akcentas…
Šis mėlynių pyragas yra lengvas ir vasariškas. Daug skanių ir prinokusių mėlynių, plonos ir trapios tešlos. Su karšta arbata ar…
Grybų skonis paverčia šį patiekalą puikia rudeniška vakariene.