Kategorija: Druska
Česnakai ir čili pipirai salotoms suteikia malonios pikantiškos natos.
Šis patiekalas bus jūsų mėgstamiausias dėl to, nes jį lengva pagaminti. Patiekalą galima modifikuoti įvairiais prieskoniais ir žolelėmis, atsižvelgiant į…
Pagardinus ir tinkamai paruošus, šie kuklūs ingredientai susijungia ir sukuria patiekalą, kuris yra ne tik sotus, bet ir nepaprastai sveikas.…
Tiesa kukuliai puode gali subyrėti – bet yra labai paprastos taisyklės, kad taip nenutiktų.Šį receptą, kurį siūlau išbandyti, kažkada radau…
Šią duoną paprasta pasigaminti. Jos nereikia minkyti ir nebūtina būti patyrusiu kepėja, kad pagamintumėte nuostabią duoną.Ši burokėlių duona yra drėgna,…
Populiarieji Liulia kebabai – greitai paruošiami, nereikia įmantrių ingredientų ir puikaus skonio. Labai gardu tiekti su jogurtiniu padažu, kurį nesudėtinga…
Jei po ranka turite cukinijų, tai yra receptas, kurį turite išbandyti! Šis nuostabus cukinijų ir bulvių apkepas yra puikus patiekalas,…
Šį receptą naudoju jau keletą metų. Be to, kad ir kiek pagaminčiau šio troškinio, jo visada neužtenka žiemos sezonui. Grybų…
Šis cukinijų ir avižinių dribsnių užkandis yra puikus sprendimas! Patiekalas ne tik skanus, bet ir maistingas – jame dera gaivus…
Kažkada bandžiau sūrį derinti su populiariausia vasaros daržove. O dabar cukinijų kukulius gaminu kone kiekvieną savaitę!Net vaikai, kurie dažniausiai nemėgsta…
Nepelnytai pamirštas skanių salotų receptas. Paruošiama be majonezo ir iš paprastų ingredientų.
Šis marinuotų pomidorų receptas buvo perduodamas šeimoje iš kartos į kartą, išsaugant unikalų skonį ir aromatą. Išbandykite šį tradicinį receptą…
Pomidorai su česnaku žiemai – naminė alternatyva parduotuvėje parduodamiems padažams ir pomidorų pastai. Recepte yra tik švieži pomidorai, česnakai ir…
Beje, šį patiekalą paruošti taip pat labai paprasta. O jei staiga šaldytuve liko nuo vakar dienos virtų grikių, tai liesų…
Į Europą bulvės buvo atvežtos apie XVI a. Daugelis žmonių pasodino jas kaip dekoratyvinį augalą. Tik po kurio laiko žmonės…
Paskutinės kelionės į mišką rezultatas buvo mažas krepšelis su baravykais, raudonikiais ir voveraitėmis. Iš viso gavosi kiek daugiau nei 1…
Po šiltų vasaros liūčių vidurvasarį pradeda masiškai augti voveraitės. Jos naudojamos sriuboms, pyragams, kepsniams ir troškiniams ruošti. Iš voveraičių taip…
Dabar vasara ir laikas ruoštis žiemai. Pabandykite paruošti labai sėkmingą adžikos patiekalą iš cukinijų. Adžika gaunasi sultinga ir turi ryškų…
Skanus grybų padažas gaminamas ne tik iš pievagrybių, bet ir iš pačių įvairiausių grybų rūšių. Padažą, galite pasigaminti ir iš…
Dažnai ruošiu grybų ikrus žiemai. Neseniai pradėjau galvoti, ar galima iš voveraičių pasigaminti ikrų. Dabar dalinuosi su jumis nuostabiu receptu.…
Dauguma portugalų gamina patiekalus su vištiena. Be to, jie patiekiami garsiuose šalies restoranuose.Norėdami išbandyti portugalų virtuvę, turėtumėte paruošti šį patiekalą.
Marinuoti agurkai su garstyčiomis puikiai tinka kaip užkandžis. Rekomenduoju iš karto pagaminti dvigubą porciją ir nepasigailėsite.
Kai turiu gausybę cukinijų, gaminu seną gruziniškų cukinijų patiekalą. Skonis yra labai aštrus ir aromatingas, su saldumo ir rūgštumo natomis,…
Šis receptas padės jums pagaminti nepaprastai skaniai marinuotas daržoves, kur agurkai išlaiko traškią tekstūrą, o stiklainiai ilgai patogiai išsilaiko kambario…
Tiesa silkę gaminau su pievagrybiais, nes miškui dar neradau laiko, nors žinau, kad baravykai auga it ant mielių. Labai tikiuosi…
Šis receptas yra puikus būdas sunaudoti agurkus, kurie per ilgai gulėjo jūsų daržo lysvėse.
Tobulas vaisių ir daržovių duetas. Tiek agurkai, tiek obuoliai po marinavimo gaunasi skanūs ir kvapnūs.
Šiandien – marinuoti agurkai, kuriuos jau gaminu ketvirtus metus išeilės. Viskas labai paprasta ir be jokio kaitinimo.Šis receptas išsiskiria paprastumu:…