Kategorija: Vanilės ekstraktas
Šis minkštas ir purus varškės apkepas – tikras nostalgiškas skanėstas, kuris primena vaikystės pusryčius ar jaukius šeimos savaitgalius. Jo švelni…
Itališkas apelsinų pyragas „torta all'arancia“ – tai klasikinis receptas, atkeliavęs iš saulėtosios Sicilijos. Šio kepinio žavesys slypi jo paprastume –…
Šarlotė – tai ne tik pyragas, bet ir jaukumo simbolis. Obuolių ir bruknių derinys suteikia desertui malonaus gaivumo, o cinamonas…
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru arba paprasčiau tariant aguonų pynė yra tradicinis europietiškas desertas, kurio kilmės šalis priskiriama Lenkijai.…
Labai skanus, švelnus ir be galo aromatingas keksas. Moliūgas beveik nesijaučia, o vyrauja šokolado ir apelsino natos. Galima apibarstyti cukraus…
🤤 Neįtikėtinai skanus keksas! Minkštas, purus, su traškia kriauše ir tirpstančiu šokoladu.
Šie obuolių ir bananų avižiniai blynai be cukraus yra puikus ir sveikas pusryčių pasirinkimas. Pagaminti iš natūralių ingredientų ir saldinti…
Net ir skubėdami galite pasilepinti greitai paruošiamu ir pigiu pyragu, o iškeptas biskvitas su uogų džemų primins vaikystę.
Tai GERIAUSIAS torto receptas kiekvienam šokolado mylėtojui! Šokoladinio biskvito sluoksniai, pertepti kreminiais šokoladiniais putėsiais, o ant viršaus krūva neryškių šokoladinių…
Šie dideli, minkšti, sviestiniai sausainiai yra kupini šokolado gabaliukų bei užpildyti graikiniais riešutais. Minkšti bei drėgni viduje, o traškūs ir…
Riekelė šios skanios duonos puikiai tiks ryte prie kavos ar arbatos puodelio arba bet kuriuo paros metu, kai trokštate šiek…
Kaip ir buvau žadėjusi, traukiu iš spintelės į dienos šviesą, gerokai “apgirtusį” savo kalėdinį džiovintų vaisių pyragą ir pristatau Jūsų…
Tooobulas… !!!!!!!!! Nėra ką daug rašyti, reikia bent kartą paragauti…
Na, o dabar apie tortą. Paprastai tokių pyragų aš tortais nevadinu. Bet neturint gimtadienio torto, pasislėpiau už pavadinimo “Zacherio tortas”. …
Paprasta, bet kepimas įvaro streso. Ogi todėl, kad šonai pučiasi kaip padangos, o vidurys lieka savo vietoje. Bet po to…
Taigi štai – Morenginis obuolių pyragas, puikus ne tik gimtadienio proga!
Jei medus suteikia malonų ir subalansuotą saldumą, tai citrininė mėta suteikia ryškų citrusinį-mėtinį atspalvį. Gausite tiesiog tobulą skonio derinį!