Šventiški mėsos patiekalai Kalėdoms – atraskite gardžius ir lengvai paruošiamus receptus, kurie džiugins jūsų šeimą bei svečius. Nuo tradicinės keptos žąsies ir kalakuto iki įdarytos vištienos ir švelniai keptų kiaulienos šonkaulių. Mūsų kolekcijoje rasite tiek klasikinės, tiek modernios virtuvės įkvėptų mėsos patiekalų, kurie užtikrins skonių įvairovę ant jūsų Kalėdinio stalo. Išsirinkite mūsų paruoštą receptą ir sužinokite, kaip sukurti ypatingą Kalėdų vakarienę, kurią visi atsimins dar ilgai.
Pasidalinti Facebook
Šis kepsnys yra puikus maistas vėsesnę rudens dieną. Jį pagaminti itin paprasta ir skanu. Sutelkdami dėmesį į sezoninį maistą, manau, kad ruduo yra pats tinkamiausias metas sodresniam ir šiltesniam maistui.
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Šis receptas – tikra šventinio ar kasdienio stalo puošmena. Sultinga kiaulienos nugarinė su aromatingais prieskoniais ir traškia odele garantuos ne tik puikų skonį, bet ir įspūdį jūsų svečiams. Papildomai paruoštas obuolių padažas subtiliai papildo mėsos skonį, suteikdamas gaivumo ir saldumo.
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Šis receptas stebina įdomiu skonių deriniu – švelnūs vištienos filė suktinukai, įdaryti sultingais grybais, svogūnais ir šviežia rukola, yra puikus pasirinkimas tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms. Be to, lengvai pagaminami ir maistingi!
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Šie gardūs vištienos suktinukai, įdaryti keptų daržovių ir sūrio mišiniu, apvynioti traškia šonine, taps puikiu pasirinkimu tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Jie lengvai paruošiami ir stebina skoniu.
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Na paukštiena ir sviestas - tai tobulas derinys! Kartais tikrai galima sau leisti šią kombinaciją, ypač kai naudojamas - kalakutienos faršas. Manoma, kad kalakutiena itin reikalinga žmogaus organizmui – ne tik turi daug baltymų ir seleno, bet ir gerina miego kokybę bei padeda kovoti su depresija. Tai šias Velykas siūlau jums išbandyti šiuos Kalakutienos maltinius, patiekti galite su grikiais ir daug daržovių.
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Aš paėmiau kiaulieną, savo mėgstamą sūrį, žoleles, česnaką, prieskonius ir pagaminau skaniausius suktinukus.Čečilas yra tradicinis armėnų virtuvės ir Rytų Anatolijos sūris. Jis populiarus ir Turkijoje. Dėl mažo riebalų kiekio čečilas dažnai naudojamas kaip dietinis maistas.
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Toks rimtas ir ūkiškas receptas. Gal kaip tik tokio dairotės Velykų pietums? Mūsų šeimoje Velykų pusryčiai prasideda margučių daužymu, paskui valgome virtą liežuvį, karkos vyniotinį su naminiais krienais ir balta mišraine. Čia klasikų klasika, bet man ji patinka. O koks patiekalas neatsiejamas nuo jūsų Velykų stalo?Pietums kartais kepame vištą arba žąsį, kartais didžiulį kumpio gabalą. O dabar išbandžiau puikų receptą, tarsi generalinė repeticija – troškinta karka aluje.Labai gaila, kad karka nuotraukose tokia nefotogeniška, bet skonio prasme, labai skanu, nors ir neišvaizdu.
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Višta yra vienas seniausių prijaukintų paukščių. Maždaug 600 m. pr. m. e. Babilono raižiniuose atsirado šio paukščio kaip mėsos šaltinio vaizdų. Vištiena taip pat buvo viena iš labiausiai paplitusių mėsos rūšių viduramžiais. Šiuo metu visų esamų vištienos patiekalų suskaičiuoti neįmanoma. Vištiena tapo pagrindiniu greito maisto gaminiu ir ruošiama įvairiais būdais – kepama, verdama, rūkoma ir troškinama.
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Prie vištienos puikiai tiks ryžiai, kurie bus ypatingai skanūs susimaišę su ją gaminant likusiu padažu. Jeigu norite kiek sutirštinti padažą, galite padaryti taip: sumaišykite šaukštelį krakmolo ar miltų su šaukšteliu vandens, įplakite į verdantį padažą ir pavirkite keletą minučių, kol padažas sutirštės.
Gaminti
Pasidalinti Facebook
Jaukumo, paprastumo ir skonio viršūnė - taip apibudinsiu šios nuostabios vištienos receptą. Tai labai pikantiška ir skani glazūra.
Gaminti