Kategorija: Grybai
Virtinukai su grybų įdaru Tai virtinukai su grybų įdaru. Šį kartą virtinukus gaminau iš pilkūjų kreivabūdžių ir miško grybų.…
Turbūt nesumeluosiu pasakydama, kad Tom Yom sriuba yra populiariausias tailandietiškas patiekalas. Azijietiškos vištienos sriubos receptas su kariu Ši sriuba yra…
Esu laimingas žmogus. Sakysite, kad meluoju arba taip nebūna. Bet pasirodo būna, o būna būtent tada, kai atvažiavusi į savo…
Paprastas, bet tuo pačių labai skanus patiekalas su sultinga mėsa, ryžiais, grybų ir daržovių įdaru. Puikiai tinka sočiai šeimos vakarienei.…
Orkaitėje troškinta vištiena su grybais ir spirgučiais. Vištienos šlaunelės grybų ir grietinėlės padaže Siūlau dar vieną paprastą vištienos variantą –…
Labai skani troškinta vištiena su grybais ir grietinės padažų. Labai lengvai ir greitai paruošiamas vištienos patiekalas. Troškinta vištiena su grybais…
Vaikystėje mano mama gamindavo tokius kukuliukus vakarienei, bet paprastai pateikdavo su grietinės ir sviesto padažu. Būdavo tikrai labai skanu! Šį…
Voveraitės – priklauso voveraičių šeimai, kuri turi apie šimtą rūšių. Tačiau naudingiausia yra paprastoji voveraitė.
Grybai yra populiarūs ir maistingi maisto produktai, kuriuos daugelis labai mėgsta. Tačiau dažnai kyla klausimas, kiek laiko reikia virti grybus, kad jie būtų saugūs ir skanūs. Šiame straipsnyje paaiškinsime, kiek laiko reikia virti skirtingus grybus ir kokiomis temperatūromis juos ruošti.