Kategorija: Česnakai
Česnakai kaip pasėliai buvo žinomi daugiau nei prieš keturis tūkstančius metų. Česnakai buvo naudojami Senovės Egipte ir Romoje, Artimuosiuose Rytuose. Svogūnėliai buvo rasti kasinėjant Tutanchamono kapą, prieš olimpines žaidynes buvo įtraukti į piramidžių statytojų ir sportininkų racioną: tikėta, kad tai suteikia jėgų ir drąsos.
Įdarui galite naudoti įvairius ingredientus: maltą mėsą, grybus, sūrį, varškę, daržoves ir kt. Tai leidžia eksperimentuoti su skoniais ir kurti…
Baklažaną kaskart gamindama vis atrandu iš naujo. Ir patikėkite, kuo toliau, tuo labiau aš jį pamėgstu.
Šios agurkų ir kininių kopūstų salotos su jogurto padažu yra puikus ir maistingas gaivaus valgio variantas. Šviežių daržovių ir kreminio…
Troškinimo procesas užtikrina, kad kiaulienos šoninė būtų sultinga, o bulvių košė suteikia švelnumo. Alus ne tik suteikia mėsai sodraus skonio,…
Šis sotus bulvių ir dešrelių apkepas yra puikus. Kartu su kreminiu grietinės padažu jis tikrai bus šeimos mėgstamiausias.
Šis kiaušinių ir špinatų apkepas yra skanus ir maistingas būdas pradėti dieną. Apkepas pripildytas baltymų ir skaidulų. Svogūnai, paprikos ir…
Jei ieškote maistingos, nekaloringos vakarienės, kurią būtų galima greitai ir lengvai paruošti, šie cukinijų ir kiaušinių blynai jums puikiai tiks.…
Česnakai ir čili pipirai salotoms suteikia malonios pikantiškos natos.
Šis patiekalas bus jūsų mėgstamiausias dėl to, nes jį lengva pagaminti. Patiekalą galima modifikuoti įvairiais prieskoniais ir žolelėmis, atsižvelgiant į…
Populiarieji Liulia kebabai – greitai paruošiami, nereikia įmantrių ingredientų ir puikaus skonio. Labai gardu tiekti su jogurtiniu padažu, kurį nesudėtinga…
Pomidorai su česnaku žiemai – naminė alternatyva parduotuvėje parduodamiems padažams ir pomidorų pastai. Recepte yra tik švieži pomidorai, česnakai ir…
Dabar vasara ir laikas ruoštis žiemai. Pabandykite paruošti labai sėkmingą adžikos patiekalą iš cukinijų. Adžika gaunasi sultinga ir turi ryškų…
Dažnai ruošiu grybų ikrus žiemai. Neseniai pradėjau galvoti, ar galima iš voveraičių pasigaminti ikrų. Dabar dalinuosi su jumis nuostabiu receptu.…
Dauguma portugalų gamina patiekalus su vištiena. Be to, jie patiekiami garsiuose šalies restoranuose.Norėdami išbandyti portugalų virtuvę, turėtumėte paruošti šį patiekalą.
Marinuoti agurkai su garstyčiomis puikiai tinka kaip užkandžis. Rekomenduoju iš karto pagaminti dvigubą porciją ir nepasigailėsite.
Kai turiu gausybę cukinijų, gaminu seną gruziniškų cukinijų patiekalą. Skonis yra labai aštrus ir aromatingas, su saldumo ir rūgštumo natomis,…
Šis receptas yra puikus būdas sunaudoti agurkus, kurie per ilgai gulėjo jūsų daržo lysvėse.
Tobulas vaisių ir daržovių duetas. Tiek agurkai, tiek obuoliai po marinavimo gaunasi skanūs ir kvapnūs.
Papildykite savo receptų kolekciją puikiu pomidorų padažu! Jis tirštas, sodrus, ryškaus skonio, vidutiniškai saldus ir išskirtinai aromatingas. Jis gali būti…
Šiais metais atrandu baklažaną iš naujo. Jeigu vis žvelgdavau į jį įtariai, tai dabar gaminu ir mėgaujuosi. Ir kuo toliau,…
Bulvės virsta tikru delikatesu: viduje jos tampa švelnios ir minkštos, o išorėje įgauna patrauklią auksinę plutelę.Dėl česnako aromato šis patiekalas…
Salotos gaunasi traškios, neįprastos ir neįtikėtinai skanios. Jas paruošti labai paprasta. Žiemą galėsite mėgautis mėgstamomis daržovėmis!
Po sterilizavimo, salotose bus šiek tiek mažiau sulčių – tai normalu, nesijaudinkite, salotos puikiai išsilaikys!
Receptas man patinka, nes jame nėra nieko nereikalingo, taip išsaugau natūralų agurkų skonį ir aromatą ir išlieka traškūs, kaip švieži.Patarimas:…
Baklažanai – kaip grybai žiemai. Puikus baklažanų užkandis žiemai, aromatingas ir labai skanus. Svarbiausia nepervirti.
Subtilaus aromato ir saldaus skonio agurkų užkandis puikiai papildys pagrindinį patiekalą. Net pradedantysis virėjas gali paruošti agurkus su ciberžole. Perskaitykite…
Kai norisi palepinti save – riuošiu štai tokią vakarienę…
Skanūs, traškūs agurkėliai. Šaldytuve nekaitinti agurkai gali tikrai išstovėti ir mėnesį. Man jie visgi skaniausi tik šviežiai paruošti, be jokių…