Kategorija: Česnakai
Česnakai kaip pasėliai buvo žinomi daugiau nei prieš keturis tūkstančius metų. Česnakai buvo naudojami Senovės Egipte ir Romoje, Artimuosiuose Rytuose. Svogūnėliai buvo rasti kasinėjant Tutanchamono kapą, prieš olimpines žaidynes buvo įtraukti į piramidžių statytojų ir sportininkų racioną: tikėta, kad tai suteikia jėgų ir drąsos.
Šis receptas – tikra šventinio ar kasdienio stalo puošmena. Sultinga kiaulienos nugarinė su aromatingais prieskoniais ir traškia odele garantuos ne…
Šios salotos – paprastas, maistingas ir universalus pasirinkimas, tinkantis tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Jos puikiai dera su įvairiais garnyrais…
Greitas ir labai gardus užkandis👌
Viskas tikrai labai paprasta, kaip aš sakau – kaip 2 x 2 . tikiuosi daug kam priminsiu receptą, o gal…
🥗 APSILAIŽYSITE PIRŠTUKUS! GAMINKITE IŠ KARTO IŠ DVIGUBOS PORCIJOS, NES ŠI MANO IMPROVIZACIJA NUOSTABAUS SKONIO👌🫠
Šis receptas puikiai tinka tiems, kurie ieško sočių ir universalių patiekalų. Įdaryta višta bulvėmis ne tik patraukliai atrodo, bet ir…
Ši įdaryta višta tinka kalėdoms. Šio recepto akcentas – grikių, pievagrybių ir svogūnų derinys, suteikiantis ne tik maistingumo, bet ir…
Šis receptas – tikras klasikos pavyzdys, kuris niekada nenuvils. Sultinga ir aromatinga višta, įdaryta česnaku, citrina bei petražolėmis, puikiai tiks…
Jeigu ieškote patiekalo, kuris būtų aromatingas, šiek tiek pikantiškas ir greitai paruošiamas – šis receptas puikiai tiks. Sojų padažas suteikia…
Šis receptas – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta aromatingą ir minkštą žuvį. Svogūnų, česnakų ir jogurto derinys suteikia tešlai…
Šis receptas puikiai tinka norint paruošti sultingą ir aromatingą upėtakį su pomidorų ir šalavijų prieskonių natomis. Tai lengvas, tačiau išskirtinis…
Šis patiekalas – paprastas, tačiau itin gardus. Paltuso ir bulvių derinys su grybais bei aromatingais prieskoniais puikiai dera, todėl šis…
Šis receptas – puikus pasirinkimas mėgstantiems greitai paruošiamus, tačiau skanius patiekalus. Česnako aromatas ir lengvas garstyčių padažas suteikia žuviai išskirtinio…
Šios gaivios korėjietiško stiliaus cukinijų salotos – puikus pasirinkimas tiems, kas mėgsta lengvus, bet aromatingus patiekalus. Šios salotos pasižymi švelniu…
Burokėlių saldumas puikiai dera su pikantišku marinuotų agurkų skoniu, o karamelizuoti svogūnai prideda šilto ir švelnaus skonio. Šias salotas galite…
Šios spalvingos, gardžios salotos – tikras rudens gėrybių patiekalas, kuris atspindi šilto ir turtingo sezono skonį. Salotos yra paprastos ir…
Šis patiekalas sujungia turkiškos virtuvės įkvėptus skonius – švelniai keptus baklažanus, sultingą vištieną ir kvapnų pomidorų padažą. Kepimo procese baklažanai…
Šios salotos iš grybų yra ypatingo, ryškaus ir pikantiško skonio, kurį suteikia aštrių prieskonių ir daržovių derinys. Geriausia leisti salotoms…
Šis receptas stebina įdomiu skonių deriniu – švelnūs vištienos filė suktinukai, įdaryti sultingais grybais, svogūnais ir šviežia rukola, yra puikus…
Ieškote lengvo, bet nepaprastai gardaus patiekalo? Šie įdaryti pomidorai su parmezanu ir kiaušiniais yra puikus pasirinkimas. Jų paruošimas trunka vos…
Ši moliūgų sriuba su mėsos kukuliais pasižymi tiršta ir švelnia konsistencija, nes dalis sriubos yra sutrinama. Tai puikus pasirinkimas, kai…
Šie cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu – puikus būdas paįvairinti kasdienį racioną. Jie yra ne tik maistingi, bet ir…
Sultingi tinginio balandėliai, kepti orkaitėje, yra puikus derinys, kuris patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems. Šis patiekalas puikiai tinka pietums ar…
Dar vienas skanus būdas paruošti vištienai. Vištiena išsitroškina ir būna minkšta ir sultinga, neišsausėja pomidorų ir paprikų padaže.
Daug skaniau nei pica. Sultingas įdaras ant traškios duonos: sumuštiniai pusryčiams, pietums ar vakarienei.
Imu 2 cukinijas ir šiek tiek maltos mėsos. Įprastų bulvinių blynų nebekepu: kai būna sezonas, naudoju tik šį receptą. Išmokime…
Įdarui galite naudoti įvairius ingredientus: maltą mėsą, grybus, sūrį, varškę, daržoves ir kt. Tai leidžia eksperimentuoti su skoniais ir kurti…
Baklažaną kaskart gamindama vis atrandu iš naujo. Ir patikėkite, kuo toliau, tuo labiau aš jį pamėgstu.