Kategorija: Lauro lapas
Toks rimtas ir ūkiškas receptas. Gal kaip tik tokio dairotės Velykų pietums? Mūsų šeimoje Velykų pusryčiai prasideda margučių daužymu, paskui…
Kad ir kaip nuspręstumėte ją vadinti, neabejotinai, kad ši sodriai rausvo atspalvio burokėlių sriuba traukia akį. Dauguma slavų šalių dar…
Rūgštynių-brokėlių lapų barščiai – tai soti sriuba, lengvesnė už raudonuosius barščius ir ruošiama daugiausiai vasara, kai pasirodo pirmosios sodo daržovės.…
Tai vienas patiekalų, kurį labai mėgsta mano vyras. Mėgstu ir aš, bet sau gaminčiau be dešrelių. Tikrai dažnai valgau vegetariškai,…
Ši sriuba tikrai labai skani ir šiektiek nostalgiška , nes primena vaikystę. Anksčiau ji buvo populiaresnė nei dabar, o gal…
Nors lydeka tikrai yra ne ta žuvis, kurią vos pamačiusi puolu pirkti, bet kai sugauna draugai ir gaunu dovanai, mielai…
Apskritai guliašas yra pirmasis patiekalas, kuris pas mus atkeliavo iš vengrų virtuvės. Tai soti sriuba su daug mėsos ir daržovių.
Skumbrė – vertinga, plėšri jūros žuvis iš to paties pavadinimo šeimos. Vidutinis žuvies svoris yra 300–400 gramų, o ilgis 30–40…
Mano lazanija gavosi gąsdinančiai didelė ir soti. Labai geras pasirinkimas svečiams sočiai pavaišinti.
Šį kartą išbandžiau ukrainietiškus, pagal savo draugę. Šaukštas nuo tirštumo juose turėjo stovėti, bet dėl šeimos valgymo ypatumų, šiek tiek…
Esu jau ne kartą gaminusi svogūnų sriubą, bet tokios, kuri būtų tokia artimiausia prancūziškai klasikai reikėjo tobulinti tikrai ne vieną…
Sudėtingumas: Šiek tiek yra ką nuveiktiŠaltinis: Įdarą, kaip jau sakiau, sugalvojau pati
Įdomios salotos su aštuonkojais Viduržemio jūros stiliaus – su apelsinais ir pankoliu – pikantiškos ir įsimintinos!
Grybų skonis paverčia šį patiekalą puikia rudeniška vakariene.
Mėsos kukuliai pomidorų padaže yra skanus maltos mėsos patiekalas mažų rutuliukų pavidalu. Pomidorų padažas gaminamas iš šviežių pomidorų, pomidorų savo…