Kategorija: Medus
Šis pyragas su pekano riešutais yra tiesiog puikus – minkštas, lipnus, su intensyviu šokolado skoniu, kaip ir pridera geram “browniui”…
XI amžiuje anglų vienuolis pirmą kartą į kalėdinį kepinį įdėjo imbiero. Taip atsirado originali tradicija, kurią daugelis šalių palaiko ir…
Virtinukai su aguonomis – patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite pagal mano receptą.
Kaip ir buvau žadėjusi, traukiu iš spintelės į dienos šviesą, gerokai “apgirtusį” savo kalėdinį džiovintų vaisių pyragą ir pristatau Jūsų…
Dabar kepykla likus tik mano prisiminimuose (jos vietoje automobilių servisas), tačiau eidama pro šalį atrodo vėl užuodžiu šviežiai kepamos duonos…
Jei medus suteikia malonų ir subalansuotą saldumą, tai citrininė mėta suteikia ryškų citrusinį-mėtinį atspalvį. Gausite tiesiog tobulą skonio derinį!
Šį kartą recepto nebuvo – tiesiog nuojauta pakuždėjo ką ir kaip dėti, o rezultatas fantastiškas – pagaliau, pagaliau turiu savo…
Tik iškepusi duona gavosi keistai tamsi viduje, nors miltus naudojau tuos pačius kaip visuomet.
Šiandien pagaliau atėjo ta diena, kai gavau pirkti šviežių nedidelių skumbrių, todėl išbandžiau šį receptuką ir tikrai galiu prisipažinti, kad…
Išeiga 25-30 sausainiai. Tikiuosi jums patiks.
Antį aptepiau medaus ir abrikosų džemo glaistu, tačiau to daryti nėra būtina. Jei norite, vietoje medaus ir abrikosų džemo naudokite…
Subalansuotas prieskonių mišinys suteikia pyragui šilto saldumo, šiek tiek žemiškumo ir ryškumo. Lazdyno riešutai ir migdolai suteikia traškumo.
Paprastas ir greitas agurkų salotų receptas, galima valgyti kasdien, patiekti net prie šventinio stalo, puikiai tiks prie mėsos ir žuvies…
Ši tradicinė patiekalo variacija yra lengvai paruošiama ir puikiai tinka kasdienei šeimos vakarienei.