Kategorija: Kepta mėsa
Išsiėmiau kiaulienos nugarinę su tikslu kepti karbonadus, bet kažkaip supratau, kad jų visai nenoriu, o mieliau šeimai pagaminsiu suktinukus.Suktinukus esu…
Pasitinkam savo mylimą rudenį. Kada jau norisi sodresnių maisto skonių.
Labai paprastas receptas ir labai skanus patiekalas! Ryžiai gaunasi išmirkę vištienos sultyse, aromatingi ir birūs!!!
Kvepianti ir apskrudusi vištiena, kepta orkaitėje – šio patiekalo neatsisakys niekas! Švelni ir sultinga mėsa gali būti patiekiama su bet…
Šiandien siūlau jums neįtikėtinai paprastą ir skanų patiekalą: vištieną kreminiame padaže su špinatais. Vištiena gaunasi labai sultinga, o lengvas kreminis…
Jaukumo, paprastumo ir skonio viršūnė – taip apibudinsiu šios nuostabios vištienos receptą. Tai labai pikantiška ir skani glazūra.
Šis patiekalas puikus tuo, kad jį galite valgyti ir šaltą vietoje vyniotinio. Puikiai tiks su duona. Riešutai ir grybai yra…
Šis receptas – naujas atradimas! Sugalvotas visai netyčia, nes gaminau Anthony Bourdain įkvpėtus sumuštinius su mortadela, sūriu ir pistacijomis. Kai…
Šis kepsnys yra puikus maistas vėsesnę rudens dieną. Jį pagaminti itin paprasta ir skanu. Sutelkdami dėmesį į sezoninį maistą, manau,…
Toks kukulių su ryžiais receptas mažai skiriasi nuo tradicinio. Iš faršo formuojami rutuliukai, kurie iš pradžių kepami, o paskui troškinami…
Užpilo gausis daugiau nei reikia patiekalui, galite jį užpilti ant salotų, pomidorų, agurkų ar žuvies.
Šį kartą gaminau jautienos kukulius su prieskoninėmis žolelėmis ir Fetos sūriu. Labai skanu, tik svarbiausia neperkepti, nes jautienai išsausėjus neužtenka…
Vištienos krūtinėlė yra puikus ingredientas. Galite nusipirkti bet kuriame prekybos centre, ji yra nebrangi, sveika ir skani. Vištienos krūtinėlės receptai…
Žinojau, kad atvažiuos draugai su savo mažuoju sūneliu, todėl ruošdama mėsą pabijojau patiekti ją sausą, perkepusią, guminę, o tuo pačiu…
Prie vištienos puikiai tiks ryžiai, kurie bus ypatingai skanūs susimaišę su ją gaminant likusiu padažu. Jeigu norite kiek sutirštinti padažą,…
Antį aptepiau medaus ir abrikosų džemo glaistu, tačiau to daryti nėra būtina. Jei norite, vietoje medaus ir abrikosų džemo naudokite…
Norėjau, kad mėsa būtų “vidutiniškai” iškepusi, todėl baigiau kepti, kai virbalas prilietus buvo gan šiltas, mėsos temperatūra turėjo būti apie…
Ši tradicinė patiekalo variacija yra lengvai paruošiama ir puikiai tinka kasdienei šeimos vakarienei.