Kategorija: Tarka
Ši mišrainė man nostalgija, atsimenu panašią pirkdavau Lietuvoje prekybos centruose. Tai pabandžiau atkurti ją iš prisiminimų. Gavosi labai labai skani!…
Dar vienas mano labai pamėgtas šaltibarsčių derinys, kuris tikrai atgaivins karštomis dienomis. Grudėta varškė čia prideda daug šarmo, kiek neįprastas…
Kokios kalėdos be Briuselio kopūstų? Tikriausiai daugelis nelabai mėgstate juodls, bet ar esate bandę žalius?? Jei ne tai butinai išbandykit!…
Tradicinis maistas visame pasaulyje išgyvena šiokį tokį renesansą, įskaitant ir tradicinį lietuvišką maistą.
Nežinau geresnio pavadino kaip pavadinti šį patiekalą, jame kartu su plėšyta vištiena susijungia bulvių košė, fermentinis sūris, virtos morkos ir…
Toks kukulių su ryžiais receptas mažai skiriasi nuo tradicinio. Iš faršo formuojami rutuliukai, kurie iš pradžių kepami, o paskui troškinami…
Tai tradicinės kopūstų ir morkų salotos. Skanias liesas kopūstų ir morkų salotas paruošti labai paprasta. Tokios salotos puikiai tiks ir…
Paprasta tvarkinga sriuba, skonis teisingas ir geras, bet ne pakankamai skraidinantis į padebesius. Bet kokiu atveju – skanu ir sveika.…
Tik vienas dalykas – recepte buvo nurodyta, kaip man pasirodė, per mažai sviesto pagrindui – būtų tikrai nesulipę trupiniai, todėl…
Greitai paruošiamas apkepas.
Prie ko aš čia lenkiu? O gi prie to, kad aš pavarčiau paskaičiau ir padėjau į šoną, bet mano vyras…
Šį kartą recepto nebuvo – tiesiog nuojauta pakuždėjo ką ir kaip dėti, o rezultatas fantastiškas – pagaliau, pagaliau turiu savo…
Ieškojau obuolių duonos recepto, kuris patiktų mano 7 metų sūnui. Jau minėjau, kad jis būna išrankus kepiniams, nemėgsta, kai juose yra…
Puikus ir paprastas makaronų receptas su vištiena. Recepto šaltinis: žurnalas “Darbštuolė”, Nr.2009/05.
Aš nedėjau pomidorų, man pasirodė, kad jie suteiks perteklinį rūgštumą.
Labai nesunkiai pagaminamas, baliui, galbūt, nelabai tinka, bet nusivežti pas draugus – kaip tik. Nes šis senbernis nesunkiai transportuojams, ir…
Visai neseniai tokią žuvies rūkymo fiestą rengėme su draugais, kur rūkėme didžiulį upėtakį. Dalį “sudraskėme” vietoje su alumi ir visomis…
Skaniausias – visai atvėsęs.
Paruoškime visus reikalingus ingredientus cukinijų ir bulvių blynams gaminti.