Kategorija: Juodieji pipirai
Po šiltų vasaros liūčių vidurvasarį pradeda masiškai augti voveraitės. Jos naudojamos sriuboms, pyragams, kepsniams ir troškiniams ruošti. Iš voveraičių taip…
Skanus grybų padažas gaminamas ne tik iš pievagrybių, bet ir iš pačių įvairiausių grybų rūšių. Padažą, galite pasigaminti ir iš…
Dauguma portugalų gamina patiekalus su vištiena. Be to, jie patiekiami garsiuose šalies restoranuose.Norėdami išbandyti portugalų virtuvę, turėtumėte paruošti šį patiekalą.
Marinuoti agurkai su garstyčiomis puikiai tinka kaip užkandžis. Rekomenduoju iš karto pagaminti dvigubą porciją ir nepasigailėsite.
Kai turiu gausybę cukinijų, gaminu seną gruziniškų cukinijų patiekalą. Skonis yra labai aštrus ir aromatingas, su saldumo ir rūgštumo natomis,…
Šis receptas padės jums pagaminti nepaprastai skaniai marinuotas daržoves, kur agurkai išlaiko traškią tekstūrą, o stiklainiai ilgai patogiai išsilaiko kambario…
Tiesa silkę gaminau su pievagrybiais, nes miškui dar neradau laiko, nors žinau, kad baravykai auga it ant mielių. Labai tikiuosi…
Tobulas vaisių ir daržovių duetas. Tiek agurkai, tiek obuoliai po marinavimo gaunasi skanūs ir kvapnūs.
Iš bulvių galima pagaminti daug įdomių patiekalų, tačiau kaimiškos bulvės vis dar išlieka vienos populiariausių. Ruoškime jas pagal itališkus motyvus…
Papildykite savo receptų kolekciją puikiu pomidorų padažu! Jis tirštas, sodrus, ryškaus skonio, vidutiniškai saldus ir išskirtinai aromatingas. Jis gali būti…
Šiais metais atrandu baklažaną iš naujo. Jeigu vis žvelgdavau į jį įtariai, tai dabar gaminu ir mėgaujuosi. Ir kuo toliau,…
Bulvės virsta tikru delikatesu: viduje jos tampa švelnios ir minkštos, o išorėje įgauna patrauklią auksinę plutelę.Dėl česnako aromato šis patiekalas…
Po sterilizavimo, salotose bus šiek tiek mažiau sulčių – tai normalu, nesijaudinkite, salotos puikiai išsilaikys!
Receptas man patinka, nes jame nėra nieko nereikalingo, taip išsaugau natūralų agurkų skonį ir aromatą ir išlieka traškūs, kaip švieži.Patarimas:…
Baklažanai – kaip grybai žiemai. Puikus baklažanų užkandis žiemai, aromatingas ir labai skanus. Svarbiausia nepervirti.
Daržovių apkepas iš bulvių ir cukinijų, sūrio ir žolelių, aromatinių žolelių ir prieskonių – tai paprasta, bet labai skani vakarienė,…
Noriu supažindinti jus su dar vienu konservavimo variantu. Šis užkandis visada gaunasi labai aromatingas ir puikaus skonio.
Vakarienė šiandien pas mane labai lengva, greita ir paprasta.
Dešrelių ir raugintų kopūstų troškinys apima vieną iš geriausių gastronomijos porų – rūkytos dešros ar mėsos ir kopūstų.Šis patiekalas turbūt…
Šias traškias bulves taip paprast pasigaminti ir jos jau seniai mėgstamos mūsų namuose!Labai džiaugiuosi, kad išbandysite šį receptą! Tikiuosi, kad…
Išbandykite šią sočią mėsos sriubą su daržovėmis ir šviežiomis dilgėlėmis.
Man niekada neatsibosta gaminti Carbonarą. Tai vienas iš patiekalų, kuris mano namuose svečiuojasi reguliariai, be jo nepraeina net mėnuo. Na,…
Tai vienas iš dažniausiai mano namuose gaminamų patiekalų, kurį gaminti išmokau prieš daugelį metų, kai vienas iš pirmųjų mano darbų…
Žaliasis salotų padažas – tai padažas, kuris pakeis visus kitus salotų padažus, šią vasarą!Prisipažinsiu… aš jau spėjau pamesti galvą dėl…
Tobulas skonio derinys, gaivus žaliasis padažas, traški vištienos krūtinėlė, naminiai duonos skrebučiai ir parmenzanas! Laisvu laiku aš stengiuosi domėtis maisto…
Keista, bet šios mišrainės visada užsinoriu pavasarį, tai tokiu metu ir dalinuosi jos receptu! Ši mišrainė tikrai soti, ji man…
Karbų lazdelių salotos yra puikus patiekalas, lengvai paruošiamas ir kas svarbiausia galima pamaitinti minią! Jei ieškote lengvų vakarėlių salotų idėjų…
Tikriausiai daugelis atsimenate šią duonos mišrainę, daugelyje prekybos centrų vis dar galima įsigyti panašios. Mano šiektiek kitokia, nes orginalaus recepto…