Kategorija: Juodieji pipirai
Išskirtinai skanus ir sveikas patiekalas. Anksčiau tai vadindavome žaliais barščiais, bet iš tikrųjų tai rūgštynių sriuba. Kartais gaminu žiemą, jei…
Faršas nėra labai tirštas ir limpa prie rankų. Todėl norint suformuoti kotletus, teks sušlapinti rankas vandeniu ir iš karto dėti…
Šis receptas visiška namų klasika – vištienos krūtinėlė, sūris, grietinėlės padažas, bulvės – visa tai man jaukumas, jaukūs ir sotūs…
Bulvių patiekalai visgi yra labai mėgiami mano šeimoje. Ir jeigu jau nutinka taip, kad kartais per daug tų bulvių prisiverdu,…
Šiltuoju metų laiku visada norisi daugiau salotų, tai pristatau jums mano mėgstamiausias kopūstų salotas, kurios taip pat puikiai tiks kaip…
Taip perskaitėte teisingai – ši sriuba yra klasikinių Rytų Europos balandėlių sriuba.Patikėkite manimi, tai bus jūsų mėgstamiausia sriuba jūsų namuose,…
Pasiruoškite visą dienos meniu su avokadais „Hass“: pusryčių sumuštinis, salotos ir grilinta lašiša su avokadų salsa taps tikru maistinių medžiagų…
Šeima nubalsavo, kad tai vienas mėgstamiausių jų kiaulienos patiekalų. Jeigu ir jums kotletai ir kepsniai jau pabodę, ruoškite saldžiarūgštę kiaulieną…
Šis silkės patiekalas yra tarsi mūsų senolių virtuvės paveldas ir primena gražiausias šventes, pasisedėjimus su jais. Man patinka šio recepto…
Švieži česnakai, pomidorai, žolelių ir citrinų padažas tikriausiai tobuliausiai tinka su makaronais. Česnakas padažui suteikia aitrumo, prinokę pomidorai – saldumo,…
Aštrus ir lipnus. Dingsta nuo stalo kaip saulėgražos! Pagaminama greitai ir paprastai.
Pasigaminkite traškias, aukso rudos spalvos vištienos blauzdeles, pagardintas ciberžolės marinatu.Šis receptas puikiai tinka patiekti kaip vakarėlio užkandį arba paversti pagrindiniu…
Moliūgų blynai – tai ne tik skanus, bet ir maistingas rudens patiekalas, kupinas vitaminų ir mineralų. Šį kartą siūlome išbandyti…
O jūs mėgstate saldžiarūgštę vištieną?
Pagaminti šias salotas su kvepiančiu bazalikų padažu, vytintu kumpiu, rukola namuose negali būti lengviau. Mūsų šeima valgo gana daug salotų,…
Tuštinu šaldiklio turinį ir kviečiu visas užsilikusias daržoves į puodą. Garantuotai bus gardi kreminė daržovių sriuba.
Kiaušiniai man yra būtina. Aš juos mėgstu ir pusryčiams galėčiau valgyti kasdien. Šprotų kartais pasiilgstu ir noriu. Taip ir gimė…
Yra tokių patiekalų, kurie reikalauja taurės vyno ir prižasties švęsti. Kaip jaučiatės po Vėlykų, kai vyko pasisedėjimas su artimaisiais? Na,…
Tai salotos, kurias galėčiau pavadinti ūkiškomis, juk čia: marinuoti agurkėliai, šoninė, juodos duonos džiuvesėliai. Mums puikiai pažystami skoniai puikiai susijungia…
Žinau, kad daugelis laukė šio recepto! Viskas labai labai paprasta ir netrunka ilgai. Beje, kiaulienos grybų padaže naudoti nebūtina, aš…
Dar vienas receptas skirtas Velykoms! Jis puikiai tiks ir svečius pavaišinti ir po Velykų sunaudoti kiaušinių perteklių! Ši užtepėlė man…
Kanadą dar nepavyko aplankyti, bet sako, kad šis receptas iš garsaus Monrealio restorano. Esu tikra, kad pakartoti šį receptą namuose…
Na paukštiena ir sviestas – tai tobulas derinys! Kartais tikrai galima sau leisti šią kombinaciją, ypač kai naudojamas – kalakutienos…
Šią mišrainę gaminu jau daugelį metų. Labai patinka jos traškumas ir skonio derinys. Šią mišrainę man priminė viena sekėją, tai…
Aš paėmiau kiaulieną, savo mėgstamą sūrį, žoleles, česnaką, prieskonius ir pagaminau skaniausius suktinukus.Čečilas yra tradicinis armėnų virtuvės ir Rytų Anatolijos…
Apie savo slaptą meilę burokėliams jau daugiau nebekalbėsiu. Mėgstu burokėlį, o keptas orkaitėje yra iš vis kažkas tokio. Sodraus ir…
Išsiėmiau kiaulienos nugarinę su tikslu kepti karbonadus, bet kažkaip supratau, kad jų visai nenoriu, o mieliau šeimai pagaminsiu suktinukus.Suktinukus esu…
Silkė sugrįžta vėl į mano virtuvę. Atšalus orams ir rudeniui spėjus įsibėgėti aš vėl noriu silkės.Silkę su garstyčiomis ruošiau pirmą…