Kategorija: Petražolės
Pusryčiams ar pietums pagaminkime paprastus kefyro pyragėlius.
Česnakai ir čili pipirai salotoms suteikia malonios pikantiškos natos.
Šis patiekalas bus jūsų mėgstamiausias dėl to, nes jį lengva pagaminti. Patiekalą galima modifikuoti įvairiais prieskoniais ir žolelėmis, atsižvelgiant į…
Į Europą bulvės buvo atvežtos apie XVI a. Daugelis žmonių pasodino jas kaip dekoratyvinį augalą. Tik po kurio laiko žmonės…
Marinuoti agurkai su garstyčiomis puikiai tinka kaip užkandžis. Rekomenduoju iš karto pagaminti dvigubą porciją ir nepasigailėsite.
Papildykite savo receptų kolekciją puikiu pomidorų padažu! Jis tirštas, sodrus, ryškaus skonio, vidutiniškai saldus ir išskirtinai aromatingas. Jis gali būti…
Po sterilizavimo, salotose bus šiek tiek mažiau sulčių – tai normalu, nesijaudinkite, salotos puikiai išsilaikys!
Baklažanai – kaip grybai žiemai. Puikus baklažanų užkandis žiemai, aromatingas ir labai skanus. Svarbiausia nepervirti.
Cukinijos yra puikus garnyras prie mėsos. Tačiau daržovė valgoma ir kaip pagrindinis patiekalas. Parodysime, kaip pasigaminti keptas cukinijas skanioje tešloje.
Tai vienas iš dažniausiai mano namuose gaminamų patiekalų, kurį gaminti išmokau prieš daugelį metų, kai vienas iš pirmųjų mano darbų…
Išskirtinai skanus ir sveikas patiekalas. Anksčiau tai vadindavome žaliais barščiais, bet iš tikrųjų tai rūgštynių sriuba. Kartais gaminu žiemą, jei…
Švieži česnakai, pomidorai, žolelių ir citrinų padažas tikriausiai tobuliausiai tinka su makaronais. Česnakas padažui suteikia aitrumo, prinokę pomidorai – saldumo,…
Moliūgų blynai – tai ne tik skanus, bet ir maistingas rudens patiekalas, kupinas vitaminų ir mineralų. Šį kartą siūlome išbandyti…
Šiandien gaminsime skanų patiekalą – kotletus iš upėtakio su padažu.Ir, taip, net kotletai gali tapti šventiniu patiekalu. Atsižvelgiant į tai,…
Šis sluoksniuotis – kažkas magiško! Seniai taip skaniai valgiau ! Tas derinio balansas čia tobulas!
Pasitinkam savo mylimą rudenį. Kada jau norisi sodresnių maisto skonių.
Aš nemeluosiu – ši sriuba yra mano mėgstamiausia. Šią mėsos kukulių sriubą paruošite vos per 30 min. su skaniais kukuliais…
Cole Slaw yra amerikietiškos daržovių salotos, kurių pagrindinis ingredientas yra kopūstai. Tradicinį užkandį JAV galima rasti visur – nuo KFC…
Mūsų virtuvėje dažnai, nepelnytai būna užmirštos sorų kruopos, kurios yra puikus seleno šaltinis – tai labai svarbus mikroelementas grožiui bei…
Labai paprastos ir skanios Viduržemio jūros salotos, puikiai tinkančios griliui ar prie šašlykų. Labai paprastai ir greitai paruošiama, o skonis…
Paprastos salotos su kopūstais, agurkais ir kukurūzais, papildančios bet kokį garnyrą. Salotų paruošimas užtruks tik 15-20 minučių.
Liežuvio mišrainės receptas – gaunasi ryškaus, labai švelnaus skonio ir labai gražiai atrodo ant šventinio stalo.
Ši mišrainė man nostalgija, atsimenu panašią pirkdavau Lietuvoje prekybos centruose. Tai pabandžiau atkurti ją iš prisiminimų. Gavosi labai labai skani!…
Šis turkiškų baklažanų receptas yra klasikinis ir mėgstamas visoje Turkijoje. Pavadinimas Karniyarik verčiamas kaip “skilęs pilvas”, o tai, mano manymu,…
Nežinau geresnio pavadino kaip pavadinti šį patiekalą, jame kartu su plėšyta vištiena susijungia bulvių košė, fermentinis sūris, virtos morkos ir…
Tai Italijos virtuvės įkvėptas receptas, kuris skoniu jus nukels prie jūros. Aš mėgstu žuvies kukuliukus ir su tešla keptą žuvį,…
Keptų paprikų salotas galima valgyti tiesiog vienas ar šiek tiek paskaninus tunu, ančiuviais ar tiesiog užsidėjus ant ciabatos ar kitos baltos…
Taigi, prikepiau paprikų visą kepimo skardą. Dalį iš karto patiekiau kaip užkandį su ančiuviais. Kitą dalį užmarinavau užkandėlėms ir liko dar 3…