Kategorija: Morkos
Paprasta tvarkinga sriuba, skonis teisingas ir geras, bet ne pakankamai skraidinantis į padebesius. Bet kokiu atveju – skanu ir sveika.…
Už lydeką norėčiau padėkoti Tomui. Lydeka iškepė labai skani ir sultinga.
Savaitgaliais baisiai gera nieko neplanuoti ir niekur neskubėti. Atsiversti būvis.lt, rasti naują, paprastą sriubos receptą ir nieko negalvojant išsivirti. Šiame recepte…
Žemaičių blynus jau esu kepusi, tačiau viena skaitytoja Rima pastebėjo, kad blynus geriau būtų kepti orkaitėje. Tad šį kartą bandysiu…
Keptų pievagrybių užkandis su česnakais ir morkomis, paskrudęs ir sultingas – puikiai dera tiek su mėsos ar žuvies kepsniais, tiek valgyti…
Apskritai guliašas yra pirmasis patiekalas, kuris pas mus atkeliavo iš vengrų virtuvės. Tai soti sriuba su daug mėsos ir daržovių.
Nusprendžiau paklausyt puodo/leptuvės/puodelio ar dar ten kažko, ant ko buvo ši frazė. Ir tik tada pamaniau, jog galbūt džiaugsmas iš…
Greitai paruošiamas apkepas.
Skanus ir sotus apkepas! Galite gaminti be grikių – vis tiek gausis labai skanu!
Šį kartą recepto nebuvo – tiesiog nuojauta pakuždėjo ką ir kaip dėti, o rezultatas fantastiškas – pagaliau, pagaliau turiu savo…
Puikus ir paprastas makaronų receptas su vištiena. Recepto šaltinis: žurnalas “Darbštuolė”, Nr.2009/05.
Šį kartą išbandžiau ukrainietiškus, pagal savo draugę. Šaukštas nuo tirštumo juose turėjo stovėti, bet dėl šeimos valgymo ypatumų, šiek tiek…
Sriuba buvo tai ko tikrai norėjosi ir ji puikiai tiko lietingu oru, ją mielai valgė ne tik mano vaikas, bet…
Kad ilgai nepalikti vyrų vienų (ironizuoju), sugalvotas patiekalas labai paprastai pagaminamas ir sotus. Taigi, viskas iki skausmo paprasta.
Višta yra vienas seniausių prijaukintų paukščių. Maždaug 600 m. pr. m. e. Babilono raižiniuose atsirado šio paukščio kaip mėsos šaltinio…
Tikiuosi sudominau jus, tikrai neįprastas ir nuostabus, o svarbiausia greitas patiekalas.
Troškinta vištiena su grybais puikiai tiks prie bet kokio garnyro. Galima patiekti ant šventinio stalo su įvairiais prieskoniais, tarp jų…
Dabar išduosiu jums paslaptį – aš niekada negaminau avienos! Taigi šį reikalą atidėjau geresniems laikams. Galiu drąsiai pasakyti, kad noriu…
Paruoštoms daržovėms ir mėsai leiskite pastovėti po dangčiu, tada išdėliokite patiekalą į lėkštes ir patiekite, jei norite, ant viršaus pabarstykite…
Sudėtingumas: Šiek tiek yra ką nuveiktiŠaltinis: Įdarą, kaip jau sakiau, sugalvojau pati
Sultingos ir skanios raudonųjų kopūstų salotos.