Kategorija: Pienas
Apie vieną seniausių žmonijos išrastų patiekalų žinoma nedaug. Dabar kalbame konkrečiai apie papločius. Iš pradžių žmonės ruošdavo būtent šios rūšies…
Bandelės man primena laiką pas mamą namuose, o pastaruoju metu jaučiu didelę nostalgiją ir mamos ilgesį, galbūt dėl to, kad…
Tai GERIAUSIAS torto receptas kiekvienam šokolado mylėtojui! Šokoladinio biskvito sluoksniai, pertepti kreminiais šokoladiniais putėsiais, o ant viršaus krūva neryškių šokoladinių…
Pasitinkam savo mylimą rudenį. Kada jau norisi sodresnių maisto skonių.
Šis skanėstas nepaliks abejingų, be to, tik jūs galėsite jį paruošti taip, kaip patinka jums ir jūsų šeimai. Skonis gaunasi…
Šokolado tinginys yra beveik toks pats kaip ir su baltuoju šokoladu, bet su stipresniu ir turtingesniu skoniu, kartu su subtiliu…
Šiandien atnešu jums saldžiųjų bandelių receptą, kilusį tiesiai iš mano vaikystės. Šios saldžios varškės kremo įdarytos bandelės buvo mano mėgstamiausias…
Antrą kartą iš eilės pasirinkau Ukrainą – sužavėjo jos paprasti ir širdžiai artimi patiekalai. Labai ilgai ieškojau Paskos receptų, visi…
Ilgai galvoje turėjau šią idėją, vis norėjosi sujungti lietuviškas varškės spurgas su ispaniškomis churros – ir pagaliau tai įvyko! Tai…
Nežinau kaip jūs, bet pusryčiai yra mano mėgstamiausias dienos valgis. Nepaisant to, aš ne visada noriu daug laiko skirti jo…
Nežinau geresnio pavadino kaip pavadinti šį patiekalą, jame kartu su plėšyta vištiena susijungia bulvių košė, fermentinis sūris, virtos morkos ir…
Skani vegetariška sriuba, bet ypatingai nenustebina. Tiesiog tokia tvarkinga, neišsišokanti, su šelnia skonių derme.
Be galo mėgstamas mano šeimynos pyragas. Šiame pyrage puikiai dera moliūgas su fetos sūrių.
Recepto šaltinis: “Moters savaitgalio virtuvė” Nr.9.
Taigi štai – Morenginis obuolių pyragas, puikus ne tik gimtadienio proga!
Labai patiko pyrago biskvitas – minkštas, kvepiantis sviestu. O lazdyno riešutai su rabarbarais taip pat puikiai dera, jeigu vis dar…
Kodėl saldūs pyragėliai su slyvų įdaru? Todėl, kad beprotiškai užsinorėjau saldaus ir dar dėl to, kad jau ruduo ir dabar…
Esu tikra, kad galite naudoti ir bet kokį kitą riešutų sviestą, pavyzdžiui, migdolų ar lazdyno riešutų.
Jei neturite jau paruoštų duonos trupinių, tiesiog nupjaustykite baltos duonos plutą, supjaustykite ją mažesniais gabalėliais ir sumalkite virtuviniu kombainu.
Mano lazanija gavosi gąsdinančiai didelė ir soti. Labai geras pasirinkimas svečiams sočiai pavaišinti.
Tik iškepusi duona gavosi keistai tamsi viduje, nors miltus naudojau tuos pačius kaip visuomet.
Viskas gaminama labai greitai ir paprastai!
Kadangi esu gaminusi jau ne kartą su vienokiu tai kitokiu įdaru, bet tešla niekada nenuvylė. Todėl vėl puoliau naršyti bloguose…
Būkite pasiruošę, kad miltų gali prireikti daugiau ar mažiau nei nurodyta recepte. Orientuotis reikia ne į miltų kiekį, o į…
Šis naminis cinamono pyragas pagaminamas greitai ir lengvai.
Būtinai pasigaminkite