Minkšto slyvų pyrago receptas
2023-10-26Paprastas ir prieinamas legendinio slyvų pyrago receptas. Labai aromatingas ir švelnus kepinys.
Makaronu ir vištienos apkepo receptas
2023-10-19Jei neturite jau paruoštų duonos trupinių, tiesiog nupjaustykite baltos duonos plutą, supjaustykite ją mažesniais gabalėliais ir...
Makaronai su šonine, mėtomis ir Parmezanu
2023-10-16Man pasta yra visada skaniausia. Jeigu einu valgyti į miestą, meniu pirmiausia žiūrinėju, kokia yra pasta. O šioji labai...
Žuvis su bulvytėmis ir trintais žirniais
2023-10-15Ant stalo taip pat turi būti traškių saldžių marinuotų agurkėlių bei marinuotų svogūnų (jei šalia nėra jūsų antrosios...
Pyragaičiai „Bulvytės”
2023-10-13Be to, lietuviškai šį desertą vadiname bulvytėmis. Bet neklauskite kodėl – aš nežinau. Tiesiog laikausi taisyklių…
Citrininė medaus duona su aguonomis
2023-10-11Tik iškepusi duona gavosi keistai tamsi viduje, nors miltus naudojau tuos pačius kaip visuomet.
Skanūs Ukrainietiški barščiai
2023-10-10Šį kartą išbandžiau ukrainietiškus, pagal savo draugę. Šaukštas nuo tirštumo juose turėjo stovėti, bet dėl šeimos...
Svogūnų sriuba – prancūziška klasika
2023-10-10Esu jau ne kartą gaminusi svogūnų sriubą, bet tokios, kuri būtų tokia artimiausia prancūziškai klasikai reikėjo...
Kepta skumbrė orkaitėje
2023-10-09Šiandien pagaliau atėjo ta diena, kai gavau pirkti šviežių nedidelių skumbrių, todėl išbandžiau šį receptuką ir...
Makaronai su keturių sūrių padažu
2023-10-09Aromatiniai makaronai su keturių rūšių sūriais – neįtikėtinas atradimas kiekvienam sūrio mėgėjui! Sūris! Patiekalas paruošiamas labai...
Senbernio tortas „tinginys”
2023-10-09Labai nesunkiai pagaminamas, baliui, galbūt, nelabai tinka, bet nusivežti pas draugus – kaip tik. Nes šis...
Bandelės su vištiena ir grybais
2023-10-07Kadangi esu gaminusi jau ne kartą su vienokiu tai kitokiu įdaru, bet tešla niekada nenuvylė. Todėl...
Vištiena su laimu ir kalendra
2023-10-05Prie vištienos puikiai tiks ryžiai, kurie bus ypatingai skanūs susimaišę su ją gaminant likusiu padažu. Jeigu...
Antis su įdaru, obuoliais ir raudono vyno padažu
2023-10-05Antį aptepiau medaus ir abrikosų džemo glaistu, tačiau to daryti nėra būtina. Jei norite, vietoje medaus...
Vyniotinis su aguonomis
2023-10-03Būkite pasiruošę, kad miltų gali prireikti daugiau ar mažiau nei nurodyta recepte. Orientuotis reikia ne į...
Saldusis batatų pyragas
2023-10-02Prieš patiekdami leiskite pyragui visiškai atvėsti, o dar geriau, jei atvėsusį valandėlę palaikytumėte šaldytuve.
Troškinta aviena su morkomis
2023-09-29Dabar išduosiu jums paslaptį – aš niekada negaminau avienos! Taigi šį reikalą atidėjau geresniems laikams. Galiu...
Švediškas rabarbarų trupininis
2023-09-26Nei vanilinio padažo, nei plaktos grietinėlės po ranka nebuvo, tad užsiverčiau gerą šaukštą grietinės – mmm…...
Atviras mėlynių pyragas
2023-09-26Šis mėlynių pyragas yra lengvas ir vasariškas. Daug skanių ir prinokusių mėlynių, plonos ir trapios tešlos....